ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce Meghan Markle a părăsit familia regală, de fapt. Ce voia să facă și Regina Elisabeta nu o lăsa, deloc

Avatar

Publicat

pe

Meghan Markle „nu a fost dispusă să facă parte din familia regală” pentru că a vrut să-și facă „propriile reguli”. Fosta patinatoare Rose Adkins Hulse susține că ducesa de Sussex a făcut o „mare greșeală” când a venit vorba de Megxit. Secrete din interiorul familiei Marii Britanii: ce voia să facă soția prințului Harry și Regina Elisabeta nu îi permitea.

Patinatoarea Rose, despre motivul pentru care Meghan Markle a părăsit familia regală. Dezvăluiri despre ce voia să facă și Regina Elisabeta nu o lăsa

Rose, care s-a căsătorit cu George Hulse – nepotul unui baron, Sir Hamilton Westrow Hulse – a spus pentru revista Tatler: „Cred că a făcut o mare greșeală”.

„Nu cred că a fost dispusă să facă parte din acel mod de viață (n.r. regal). A vrut să-și facă propriile reguli și asta este trist”.

Rose susține că Meghan și-ar fi putut folosi poziția pentru a promova egalitatea, mai degrabă decât pentru a reveni în showbiz. Ea continuă: „Ca model, Meghan ar fi putut învăța populația că toți oamenii sunt la fel…indiferent de culoarea lor. Acesta era un lucru mare pe care-l putea face din poziția sa, ca parte din Familia Regală”.

„În schimb, s-a întors în California pentru a face o înțelegere cu Netflix”, a spus dezamăgită Rose, conform The Sun. 

Amintim că Regina Elisabeta a fost împotriva carierei sale de actriță.

Advertisement

După ce Megxit a fost anunțat în ianuarie, prințul Harry și Meghan Markle au locuit temporar în Canada, înainte de a fugi la Los Angeles, în timp ce criza provocată de coronavirus lua amploare. În august, cuplul s-a mutat într-un conac de 11 milioane de lire sterline din Montecito, despre care cei din interior au susținut că ar fi „casa lor pentru totdeauna”.

În urma Summit-ului de la Sandringham din ianuarie, Regina a emis o declarație în care lăuda activitatea caritabilă a lui Meghan în Marea Britanie și modul în care s-a adaptat la viața de regal.

Majestatea Sa a spus: „Vreau să mulțumesc (n.r. prințului Harry și Meghan Markle) pentru toată munca lor dedicată în această țară, Commonwealth și nu numai, și sunt deosebit de mândră de modul în care Meghan a devenit una dintre noi (n.r. parte din familia regală)”.

Megxit 

La 8 ianuarie 2020, ducele și ducesa de Sussex au anunțat pe Instagram decizia lor de a „face un pas înapoi ca membri seniori ai familiei regale britanice”, împărțind timpul între Regatul Unit și America de Nord și de a deveni independenți din punct de vedere financiar.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *