ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce l-au luat cu asalt fanii pe Celentano din Las Fierbinți. Adrian Văncică pățește asta mereu

Avatar

Publicat

pe

Adrian Văncică, în rolul bețivului Celentano din ”Las Fierbinți” este asaltat adesea de fani, dar cu un scop. Ce doresc admiratorii lui de la actor?

De ce l-au luat cu asalt fanii pe Adrian Văncică, Celentano din ”Las Fierbinți”

Actorul Adrian Văncică, în vârstă de 42 de ani, a devenit celebru după rolul bețivului boem din serialul de comedie ”Las Fierbinți” de la PRO TV. Poet, artist, psiholog, înțelept și sfătuitor, Celentano se integrează perfect în toate situațiile, are o vorbă bună sau o pildă cu care își ajută mereu consătenii și este mereu omul potrivit la locul potrivit.

Văncică, asaltat de fani pe stradă

De altfel, așa îl consideră și fanii lui, care atunci când îl recunosc pe stradă, îl salută și doresc să stea de vorbă cu el sau…cel mai bine, să bea cu el. Într-un interviu pentru PRO TV, Adrian Vâncică a povestit că admiratorii lui îl abordează ca și cum ar fi deja prieteni, fiind o figură familiară, văzându-l săptămânal pe sticlă.

”Nu mai ies pe stradă”

„Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Păi din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni şi li se pare normal să bem”, a spus actorul Adrian Văncică.

Pe de altă parte, Văncică spune că s-a obișnuit să fie asaltat pe stradă de fani. Artistul a precizat că a trecut de această etapă și, simțindu-se, probabil, copleșit, a spus, răzând, că nu mai iese pe stradă. „Am trecut de etapa asta, nu mai ies pe stradă”, a spus, amuzat, actorul.

Actor de comedie sau de dramă?

Întrebat de corespondentul PRO TV Vitalie Cojocari ce fel de actor este, Văncică a răspuns prin explicația a doi termeni pentru franțuzescul ”actor” și a mărturisit că și-ar dori să joace în mai multe drame.

Advertisement

„În franceză există doi termeni pentru actor. Este acteur şi comedien. Comedien este termenul care arată faptul că eşti un actor foarte bun, adică din punctul meu de vedere mi se pare mult mai greu să faci comedie decât dramă. Dramă, dacă ştii să te aşezi unde trebuie, şi a venit şi lumina în ochi, a venit şi lacrima, ai o privire cum o ai, eşti…

La comedie e ştiinţă. Albulescu, profesorul nostru, avea vorba asta, comedie-farmacie. Trebuie să ştii cât să pui, ca la medicină. Veninul poate să te salveze, dar dacă pui prea mult poate să te şi omoare”, a povestit Adrian Văncică.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *