ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

De ce femeile trăiesc mai mult decât bărbații. Studiul care răspunde la această întrebare

Avatar

Publicat

pe

Majoritatea au auzit măcar o dată faptul că femeile trăiesc mai mult decât bărbații. Ei bine, este adevărat, cifrele nu mint. Conform time.com, datele ultime înregistrate de americani arată că bărbații din acea țară trăiesc mai puțin decât femeile, până la aproximativ 76 de ani, iar femeile ajung să supraviețuiască până la 81.

 De ce femeile trăiesc mai mult decât bărbații?

Cifrele arată că femeile trăiesc ceva mai mult decât bărbații. În Statele Unite ale Amercii, bărbații trăiesc până la 76 de ani, iar femeile până la 81 de ani. Decalajul nu mai este un fenomen de multă vreme și nu se limitează nici la americani, acest lucru întâmplându-se în numeroase alte părți. „Această diferență în ceea ce privește speranța de viață este valabilă pentru toate societățile și pentru primatele mari”, spune Dr. Perminder Sachdev, profesor de neuropsihiatrie la Universitatea din New South Wales, Australia, care a studiat longevitatea umană. Studiile înfăptuite până acum arată că s-a decoperit că lonvegitatea femeii provine de la structura AND-ului. De asemenea, Sachdev mai susține că există numeroase alte teorii populare. Unele dintre ele se referă la biologie, altele la comportament.

„Bărbații sunt mai predispuși să fumeze, să bea excesiv și să devină supraponderali. De asemenea, este mai puțin probabil că aceștia să solicite asistența medicală precoce și, dacă sunt diagnosticați cu o boală, sunt mai greu de convins să respecte tratamentul recomandat”
Perminder Sachdev, medic

De ce femeile triesc mai mult decât bărbații?

Povești populare

Ochii bărbaților desigur că au văzut mai multe lucruri nebunești. Din categoria „nu încercați așa ceva acasă”, bărbații caută mereu excepționalul într-o situație, fără să se gândească prea mult la cosecințe deseori, fie că petrece mai mult cu prietenii sau pur și simplu este la locul de muncă.

Un exemplu care confirmă faptul că femeile trăiesc mai mult decât bărbații. Oare de ce?!

Advertisement

De la un muncitor care alege să taie, haotic, niște scânduri pe spatele colegului, la un DJ care mixează într-o piscină, cu tot echipamentul pe o masă care aproape că atinge apa. Majoritatea feilor ar spune că bărbații tot bărbați rămân…

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *