ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce boală gravă a suferit Mirabela Dauer și cum s-a vindecat. Artista a fost operată de urgență

Avatar

Publicat

pe

Mirabela Dauer, ca mulți alți soliști de muzică ușoară, din generația sa, este una din cele mai iubite vedete din acest gen muzical, dar asta nu a ferit-o de problemele de sănătate.

De ce boală gravă a suferit Mirabela Dauer și cum s-a vindecat

Puțină lume a știut de problemele de sănătate pe care vedeta le-a avut, asta până de curând, când la o apariție tv a recunoscut că a suferit o interveție chirurgicală importantă. Asta se întâmpla prin 2018, după ce dispăruse o perioadă bună de timp din concerte sau de pe micul ecran.

Artista a fost operată de urgență

La acea apariție TV, Mirabela a povestit despre operaţia la rinichi, în urma căreia medicii au fost nevoiţi să îi înlăture o tumoră. Iniţial, povestea Mirabela, diagnosticul prezumtiv a fost ”cancer”, însă analizele post-operatorii nu l-au confirmat. Din fericire, aceasta din urmă a fost benignă, iar calvarul artistei pare să fi luat sfârşit. Cu ocazia aceluiași interviu, la Televiziunea Publică, vedeta a povestit că toată această situație și, după operație, i-au schimbat total stilul de viață, percepția asupra lucrurilor importante sau mai puțin importante și faptul că mănâncă mult mai sănătos şi nu mai este  dispusă să meargă în turnee lungi şi obositoare.

De ce boală gravă a suferit Mirabela Dauer și cum s-a vindecat. Artista a fost operată de urgență

”Oameni buni, atât vă spun, dacă vă iubiţi măcar puţin, mergeţi şi faceţi-vă investigaţiile necesare, periodic. Puteţi preveni astfel de probleme ca în cazul meu, parcă Dumnezeu mi-a zis să merg să îmi fac analizele. Am fost, am depistat, m-am operat şi acum iată-mă sunt pe picioare, sunt bine, mai bine ca niciodată! Eu sunt ca un tanc sovietic, nu mă las aşa uşor!”, a declarat Mirabela Dauer.

Toată lumea a putut observa atunci faptul că, față de cum era înainte, vedeta slăbise enorm, asta și datorită regimului alimentar impus de doctori, după intervenția chirurgical, grea, pe care a suferit-o artista.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *