ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce boală cumplită a suferit Teo Trandafir. Vedeta Kanal D a fost în comă: ”E fabulos să mori!”

Avatar

Publicat

pe

Teo Trandafir a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut la începutul anului, când a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urma unor complicații provocate de pancreatită și de o infecție abdominală. Vedeta a rememorat clipele petrecute în spital și revederea cu fiica sa.

Teo Trandafir a suferit de o boală cumplită

Vedeta a fost internată la începutul anului la Spitalul Elias din Capitală, dar după doar 6 zile a fost transferată cu un avion privat la o clinică din Viena. Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate, după ce starea de sănătate i s-a agravat.

„Cred că oamenii când mor nu regretă momentul. E fabulos să mori, iar coma este o aventură. Mie mi-a fost cel mai simplu pentru că eu nu am fost acolo. Îmi aduc aminte umbra, fețe, îmi aduc aminte că mă duceau la raze cu pat cu tot și că spuneau că nu o să fie bine, în germană. M-am trezit în tot felul de locuri, adică m-am plimbat în grădini. Strângeam copilul în brațe și urlam dacă vedeai din exterior, dar dinăuntru eu transmiteam, eu vorbeam cu ea. Ea mă ținea în brațe și-mi spunea că totul e OK și că o sa fie bine”, a mărturisit Teo Trandafir.

Prezentatoarea TV a vorbit și despre momentul în care și-a revăzut fiica pentru prima dată, după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o din cauza complicațiilor apărute.

„Ea a fost extraordinar de surprinsă când am venit. Ea aștepta să vină fotograful. Era să sperii copilul când am ajuns. Strângeam copilul în brațe și urlam. Ea mă ținea în brațe și îmi spunea că totul o să fie bine”, a mai spus Teo Trandafir.

Între timp, vedeta s-a refăcut după boală, se simte mult mai bine și poate fi urmărită la postul de televiziune Kanal D.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *