ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

De ce a renunțat Tzanca Uraganu la shaormeria din București. Nu doar ANPC-ul l-a închis

Avatar

Publicat

pe

Care este, de fapt, motivul pentru care Tzanca Uraganu și-a închis atât de repede shaormeria. Puțini s-ar aștepta la asta.

La finalul anului trecut, Tzanca Uraganu își deschidea cu mare fast shaormerie în Capitală. Nu a apucat să se bucure prea mult de afacere, însă, pentru că l-a scurt timp a închis-o. Acum s-a aflat de ce a ajuns în această situație.

De ce și-a închis Tzanca Uraganu shaormeria
Tzanca Uraganu nu a vrut să se rezume doar la succesul muzical. La finalul anului trecut, manelistul și-a dorit să demonstreze că se poate descurca la fel de bine și în afaceri.

Artistul a anunțat pe toată lumea că și-a deschis shaormerie în Capitală și își invita fanii să mănânce de la el. Sute de oameni s-au adunat în fața locației la momentul respectiv, mai ales că le-a oferit și mâncare gratis.

Din acel punct și până când Tzanca Uraganu și-a închis shaormeria nu a fost nevoie decât de câteva luni. Nu puțini au fost cei care s-au mirat că manelistul a luat această decizie, deși nu ducea lipsă de clienți.

Acum, a ieșit la iveală faptul că solistul ar fi avut mai multe probleme. Potrivit spynews.ro, Tzanca Uraganu nu ar fi plătit chiria spațiului, iar proprietarul i-ar fi trimis o notificare în care l-ar fi anunțat că dacă nu-și va respecta obligațiile financiare, îl va evacua.

Advertisement

Totodată, artistul ar fi avut o situație dificilă și cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), care ar fi făcut demersuri pentru a recupera câteva datorii. Acestea ar fi fost, însă în zadar, căci manelistul nu deține bunuri pe numele său.

Mai mult de atât, shaormeria lui Tzanca nu a fost administrată de el, ci de fratele iubitei sale, Alinei Marymar, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară recent.

Shaormeria a mai fost închisă și de ANPC
Nu este pentru prima dată când shaormeria lui Tzanca Uraganu este închisă. La începutul acestui an, după un control ANPC în timpul căruia inspectorii au găsit nereguli, activitatea afacerii a fost suspendată temporar.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *