ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce a plecat definitiv Andreea Raicu din televiziune. S-a aflat adevărul despre vedetă

Avatar

Publicat

pe

Andreea Raicu a mărturisit care a fost motivul pentru care a pelcat definitiv din televiziune. Mulți dintre fanii ei au crezut că-și va face din nou apariția pe micile ecrane, dar nu a fost așa. De ce a ales să se retragă?

Motivul pentru care Andreea Raicu a părăsit televiziunea

Cunoscuta vedetă a fost una dintre cele mai iubite prezențe de pe micile ecrane. Andreea a debutat ca model, iar ulterior a intrat în televiziune unde a devenit cunoscută și îndrăgită de publicul larg prezentând emisiuni precum: „Big Brother”, „Megastar”, „Miss fata de la țară”sau „M-a făcut mama artist”. De ani buni este percepută drept un fashion icon, promotor al stilului și al bunului gust, este implicată în moda extrem de variată și încurajează un stil de viață sănătos. Mai mult decât atât, a ținut să împărtășească ceea ce simte și ce a luat la cunoștință în ani de viață în cartea „Mănâncă și arată bine!”(2012).  Invitată la emisiunea Andreei Marin de la TVR 2, Andreea a făcut câteva mărturisiri pe care cei care o urmăresc de ani buni nu le știau. Acum, aceasta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica unui „business care rezonează cu valorile mele”.

„Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”
Andreea Raicu

Andreea Raicu

Și-ar fi dorit să devină psiholog

„Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune, creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog”, a mai detaliat Andreea.

Andreea Raicu la emisiunea „Megastar”

Emisiuni 1996 – 2011

„Ora 7, Bună dimineața” PRO TV (1996 – 1997) „Pro fashion” PRO TV „Stil” Prima TV (2000 – 2001) „Reuniune de clasă” (2001 – 2002) „Big Brother” (ambele ediții martie-iulie 2003 / martie iunie 2004) „Totul pentru tine” „Ce vor fetele” (2003 – 2005) „Mereu prieteni” (2005) „Versus” (2006) „Megastar” (2006 – 2008) „Fabrica de Staruri” (2009) Chișinău, Republica Moldova „Întâlnire pe întuneric” (2010) „Școala de bune maniere” (2010) „Miss fata de la țară” (2010-2011) „Mi-s băiatul de la țară” (2011) „Miss fata de la țară – sezonul 2 și 3” (2011)

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *