ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce a părăsit Prințul Harry Casa Regală, de fapt. A spus tot adevărul: ”Îmi distrugea sănătatea, e toxic”

Avatar

Publicat

pe


Prințul Harry a vorbit despre motivele plecării sale de la Casa Regală. În cadrul unui interviu televizat, nepotul Reginei Elisabeta a dezvăluit tot adevărul.

Prințul Harry a dezvăluit de ce a plecat

Prințul Harry a dezvăluit de ce s-a retras de la obligațiile regale, într-un interviu pentru prezentatorul tv, americanul James Corden.

Astfel că, fostul duce de Sussex susține că a ales să părăsească Marea Britanie din cauza presiunilor pe care le punea presa pe ei, catalogând drept „toxică”, presa din Regatul Unit. Mai mult, acesta spunea că îi distrugea sănătatea mintală.

„Nu a fost vorba despre a pleca, ci de a face un pas înapoi”, a spus Harry, în vârstă de 36 de ani, explicând că trebuie să-și scoată familia de acolo.

„A fost un mediu cu adevărat dificil, așa cum cred că mulți oameni au văzut. Știm cu toții cum poate fi presa britanică și îmi distrugea sănătatea mentală, e toxic. Am făcut ceea ce orice soț și ceea ce orice tată ar face ”, a mai spus Harry.

Harry si Meghan nu-și vor relua îndatoririle regale

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat că nu-şi vor relua îndatoririle de membri ai familiei monarhice britanice. Cei doi, impreună cu fiul lor Archie au părăsit definitiv Casa Regală britanică. Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost anunțată de nepotul ei că nu intenționează să-și reia activitățile si obligațiile impuse membrilor monarhiei. Anunțul a fost făcut de reprezentanți ai Palatului Buckingham.

Advertisement

″Ducele şi ducesa de Sussex i-au confirmat majestăţii sale regina că nu vor reveni ca membri cu îndatoriri în cadrul familiei regale″

″Deşi am primit decizia cu tristeţe, ducele şi ducesa vor rămâne în continuare membri mult iubiţi ai familiei regale″, se arata în comunicatul emis de reprezentanți de la Palatul Buckingham.

Cei doi au devenit independenți din punct de vedere financiar

Cuplul format din Harry si Meghan au anunțat, recent, că așteaptă al doilea copil. Ei s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, în 2020. Harry si Meghan au semnat un contract de producţie multianual cu Netflix Inc., considerat un prim pas major în vederea dobândirii independenţei financiare faţă de familia regală britanică.

Relaţia lor cu presa britanică a devenit tot mai tensionată, iar cuplul princiar a demarat procese împotriva mai multor tabloide şi publicaţii din Marea Britanie.

Prințul Harry, ultimatum din partea Reginei Elisabeta

Ducele și ducesa de Sussex au fost dezlegați de prestigioasele lor patronaje, întrucât cuplul a confirmat că plecarea din familia regală a fost permanentă. Astfel, de când Harry și Meghan au renunțat la funcția de membru al familiei, în martie 2020, pentru a-și câștiga proprii bani în SUA, ei au semnat acorduri cu Spotify și Netflix. Aceste acorduri sunt estimate la peste 100 de milioane de lire sterline. Dar cuplului i s-a spus că interesele lor comerciale sunt incompatibile cu rolul lor serviciul public și că trebuie să existe o relație de imparțialitate.

Conform Daily Mail, un oficial a spus că Majestatea Sa a fost fermă în a-i arăta lui Harry că:

„Lucrezi pentru monarhie, monarhia nu lucrează pentru tine”. De altfel, „Regina a fost foarte clară de la început că acest„ pe jumătate înăuntru, pe jumătate în afară” dorit de Sussex nu va funcționa. „Ideea lor inițială era să aibă un„ al treilea mod ”de a fi regal. Iar regina a spus pur și simplu„ nu, nu se poate” ar fi fost mesajul Reginei catre nepotul sau.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *