ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

De ce a murit tatăl lui Carmen Șerban. Boala cruntă care l-a măcinat în ultimii ani

Avatar

Publicat

pe

Tatăl cunoscutei artiste Carmen Șerban s-a stins din viață, lucru are a distrus-o pe cântăreață. Cu ce boală grea s-a luptat părintele solistei de mai bine de 13 ani? Mesajul trist postat pe rețelele de socializare, după ce tatăl său a trecut în neființă, a emoționat pe toată lumea. Fanii artistei îi sunt alături în cea mai neagră perioadă a vieții și o încurajează din plin.

Ce boală l-a măcinat pe tatăl lui Carmen Șerban?

Din păcate, fanii cântăreței Carmen Șerban au avut parte de o veste șocantă din partea acesteia. Nu cu mult timp în urmă au aflat că tatăl soliste de muzică de petrecere s-a stins din viață, doborât de o boală cu care a încercat să se lupte. Cu toate că bărbatul primea o atenție aparte asupra stării de sănătate și încercase diverse intervenții și tratamente, trupul său a cedat. Chiar în primăvara anului curent, tatăl cântăreței fusese operat și avusese nevoie de resuscitare, precum a dezvăluit atunci Carmen Șerban. Gheorghe Șerban suferea de 13 ani de o infecție destul de agresivă, avea Parkinson, fusese paralizat și suferise numeroase intervenții în speranța însănătoșirii sale. Artista a dezăluit în trecut că avea: 3 inele înlocuite în coloană, 2 plăcuțe și 8 șuruburi.

„Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte”
Carmen Șerban

Părinții solistei abia împliniseră 50 de ani de căsnicie

Din păcate, chiar cu câteva zile înaine de tragedia care s-a năpustit asupra familiei artiste, părinții săi împliniseră 50 de ani de căsnicie. Cântăreața postase și atunci un mesaj în online în care aducea laude asupra mariajului de durată, mândră de familia ei și de tot ceea ce au putut aceștia să-i ofere.

„Astăzi, 5 septembrie, părinţii mei împlinesc 50 de ani de căsnicie. O căsnicie de Aur, cum se zice. Le urez părinţilor mei mulţi, mulţi ani împreună de acum încolo şi multă, multă sănătate. Mândră de ai mei părinţi”
Carmen Șerban

Advertisement