ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce a murit, de fapt, nepotul celebrei prezicătoare Maria Ghiorghiu. S-a stins la doar 34 de ani

Avatar

Publicat

pe

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu este în doliu. Nepotul său s-a stins din viață în urmă cu ceva timp. Mulţi presupun că bărbatul de 34 de ani a murit de coronavirus, însă, oficial, cauza decesului este cu totul alta.

De ce a murit, de fapt, nepotul celebrei prezicătoare Maria Ghiorghiu. S-a stins la doar 34 de ani

Familia Mariei Ghiorghiu trece printr-o grea încercare. Nepotul celebrei prezicătoare a murit la doar 34 de ani. După ce unele voci au szsţinut că acesta a murit din cauza infectării cu coronavirus, prezicătoarea a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit care a fost cauza decesului.

După cum Mariei Ghiorghiu a dezvăluit, moartea nepotului său a survenit în urma unui infarct.

De ce a murit, de fapt, nepotul celebrei prezicătoare Maria Ghiorghiu. S-a stins la doar 34 de ani. Sursa foto: spynews.ro

Ionuţ a murit în străinătate

Prieteni dragi, am publicat mai jos CERTIFICATUL de DECES al lui IONUȚ, nepotul meu care a fost repatriat până la urmă, cu mult efort fizic, psihic si financiar, deoarece, părinții lui Ionuț mai au încă de plătit 2000 de euro datorii pentru repatrierea lui Ionuț. Dar cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU și al MAICII DOMNULUI, cu ajutorul oamenilor cu suflet bun și cu inimă mare, vor putea ieși și din datorii.

Erau câteva persoane care spuneau ca IONUȚ ar fi murit de COVID 19! Nu este așa, IONUȚ a facut INFARCT!

Advertisement

Maria Ghiorghiu, mulţumiri pentru cei care au ajutat la repatrierea nepotului său

Și chiar dacă ar fi fost așa, nu văd unde ar fi fost problema”, a scris Maria Ghiorghiu pe Facebook. De asemenea, Maria Ghiorghiu a mulțumit public celor care le-au oferit un ajutor financiar părinților lui Ionuț și și-a exprimat regretul profund față de decesul nepotului său.

Vă mulțumim din inima tuturor care ați ajutat financiar și celor care îi vor ajuta pe părinții lui Ionuț, ca să scape de datoria de 2000 euro pe care o au în prezent.

Ionuţ a fost înmormântat în locul unde s-a născut

IONUȚ își doarme acum somnul de veci în locurile sale natale! DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI să aiba grijă de sufletelul tău, IONUȚ!

Ai rupt inima părinților tăi și a celor dragi ție, cu plecarea ta dintre noi! Drum lin spre LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS,suflet drag !”, a continuat Maria Ghiorghiu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *