ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce a murit, de fapt, Costin Mărculescu. Rezultatul autopsiei

Avatar

Publicat

pe

Costin Mărculescu a decedat în urma unui infarct, arată rezultatele autopsiei fostului actor. Afecțiunea care a provocat moartea directă este, potrivit medicilor, insuficiența cardio-respiratorie acută. Bolile care ar fi dus la provocarea infarctului sunt miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

De ce a murit Costin Mărculescu. Ce arată rezultatul autopsiei

Costin Mărculescu suferea de mai multe boli, potrivit autopsiei Institutului Național de Medicină Legală, afecțiuni care au dus la producerea unui infarct. Astfel, moartea celebrului actor a survenit în urma unei insuficiențe cardio-respiratorie acută.

Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct, este concluzia la care au ajuns medicii legiști în urma autopsiei efectuate. Informația despre motivul morții a fost oferită de rudele actorului, după ce a fost efectuată autopsia cadavrului acestuia.

Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct

Rudele lui Costin Mărculescu au confirmat că autopsia actorului arată faptul că acesta a decedat în urma unui infarct. De asemenea, urmează să fie făcute publice și rezultatele testelor toxicologice. Acestea vor avea rolul de a determina dacă actorul a consumat alcool sau substanțe interzise, precum și dacă a luat anumite medicamente înainte de a deceda.

Pe de altă parte, Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, spunea că actorul avea anumite probleme cu băutura și că lua și medicamente. Medicamentele luate de actor ar fi fost pentru depresie și atacuri de panică.

Combinația de alcool și medicamentele ar fi dus la decesul lui Costin Mărculescu

În plus, prietena actorului a mai dezvăluit că avea un obicei de a combina alcoolul cu medicația. Cristina consideră că asta ar fi dus la moartea îndrăgitului actor.

Advertisement

Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a declarat Cristina.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *