ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce a luat-o de nevastă Mihai Mărgineanu, Ardiles din Las Fierbinți, pe Andreea. Ce i-a spus femeia ca să-l convingă

Avatar

Publicat

pe

Mihai Mărgineanu, actorul care interpretează rolul lui Ardiles în serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat de postul de televiziune Pro TV, are o soție foarte frumoasă și este foarte mândru și îndrăgostit de ea. Artistul a dezvăluit cum l-a cucerit Andreea în momentul în care a spus că ea s-ar căsători și desculță. Cei doi și-au unit destinele în Vama Veche, în 2008.

Mihai Mărgineanu s-a căsătorit cu Andreea în Vama Veche. L-a cucerit felul în care femeia gândea

Actorul a povestit cum la un moment dat stătea în curte la un pahar de vin, iar Andreea i-a spus că ea s-ar mărita și desculță. Mihai Mărgineanu s-a gândit în acel moment cum poate să facă să iasă fix cum a spus Andreea și în cele din urmă a reușit.

„Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, a mărturisit artistul în cadrul unui interviu.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, în Vama Veche. Mihai Mărgineanu a făcut pregătirile până la cel mai mic detaliu, iar Andreea nici nu a bănuit ce avea să se întâmple. În momentul în care a aflat, a fost cuprinsă de emoție și i-au dat lacrimile.

Andreea și Mihai Mărgineanu au împreună doi copii, o fată și un băiat. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *