ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce a ajuns Antonia pe masa de operație. Motivul pentru care a fost nevoită să recurgă la bisturiu

Avatar

Publicat

pe

Antonia, aflată în topul celor mai frumoase femei din lune, a fost prezentă la premiera filmului ”Miami Bici”, luni seară, 17 februarie. Cântăreața a strălucit la brațul partenerului său Alex Velea, și, pentru că avea ”spatele asigurat”, a vorbit deschis despre operația de mărire a sânilor, motivând hotârărea sa de a recurge din nou la bisturiu.

De ce ajuns Antonia pe masa de operație?

Alex Velea și Antonia apar rar împreună la un eveniment monden, dar nu au putut lipsi luni, 17 februarie, de la premiera filmului ”Miami Bici”, produs de fostul crai de Dorobanți, Codit Maticiuc, Matei Dima și de Jessus DelCerro, producătorul și regizorul serialul ”Vlad”. Prinsă ”la colț” de jurnaliștii de la Click, Antonia a răspuns întrebărilor despre schimbarea sa fizică.

Cântăreața a trecut pragul cabinetului medicului estetician în februarie, pentru a-și mări bustul, optând de această dată pentru silicoane mai mari. Artista a mai făcut această operație în 2015, la opt luni după nașterea primului copil.

„Trebuie să te simți bine cu tine”

„Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a declarat Antonia pentru sursa menționată anterior.

Înainte de acest interviu, interpreta și-a rugat publicul, pe rețelele sociale, să nu îi mai pună întrebări legate de intervenția suferită, fiind alegerea sa. De asemenea, vedeta și-a asigurat admiratorii de faptul că totul este în regulă, iar schimbarea o face foarte fericită.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *