ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De câți ani sunt împreună Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Puțini reușesc așa un record

Avatar

Publicat

pe

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează un cuplu în viața reală de la realizarea celebrului serial LaLaBand. De cât timp sunt aceștia împreună și de ce nu au făcut pasul cel mare pâă acum? Cei doi au crescut împreună și au reușit să evolueze extrem de frumos.

De câți ani sunt împreună Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cei doi erau extrem de tineri și la început de carieră, dar și-au dat seama că sunt potriviți atât pentru meseria care i-a adus împreună, dar și unul pentru altul. Aceștia au trecut ambii prin schimbări imense, au muncit mult și și-au dedicat timpul exclusiv carierei. Acum, joacă în seriale celebră, iar de multe ori, datorită chimiei dintre ei, regizorii ajung în cele din urmă să rescrie scenariul pentru ca ei să ajungă iubiți.

Tânăra are doar 23 de ani, dar este într-o relație cu frumosul actor de nu mai puțin de 9 ani. Artiștii își fac deseori declarații pe rețelele de socializare, motiv de bucurie pentru fani, pentru că așa îi pot cunoaște mai bine. „Ce? Încă puțin și împlinim 8 ani de relație? ?? #weare1 #love #story #us #happy #weekend #mood„, a fost mesajul roșcatei din descrierea fotogafiei cu cei doi.

De cât timp sunt împreună Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman?

De ce nu s-au căsătorit până acum?

„Vârsta nu a fost niciodată un impediment! Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… toate la timpul lor! Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând! 🙂 Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Eu ador copiii și fără să mă umflu în pene pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcut de toți.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *