ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

David, de 7 ani, a ”rupt” Internetul! Recită poezii lungi în parc

Avatar

Publicat

pe

David a devenit vedetă pe Internet cu peste 1,2 milioane de fani după ce tatăl său a postat filmulețe cu puștiul care recită poezii lungi în parc. Doamnele de la salubritate, polițiștii locali, pensionarii care l-au văzut au rămas cu gura căscată.

David este vedetă pe Internet. Cu cea mai recentă postare a fost urmărit de peste 1,2 milioane de internauți fascinați de băiețelul cu părul bălai care recită o lungă poezie scrisă de Corneliu Vadim Tudor.

David, de 7 ani, a ”rupt” Internetul! Recită poezii lungi în parc

Tata lui David, Florin Dumitrescu, este foarte mândru. îl filmează pe fiul său de 7 ani, când acesta recită poezii în parcuri din Capitală, apoi postează filmulețul pe contul său de socializare. La început, se uitau câteva sute de oameni, dar vestea despre puștiul blond s-a răspândit pe Internet.

Cea mai recentă postare, în care David recită „Pamfletul mitocanilor“ scris de Corneliu Vadim Tudor. În mai puțin de o zi, David a strâns peste 1,2 milioane de vizualizări. Băiatul nu numai că a știut toată poezia, dar a recitat-o cu talent și a lăsat cu gura căscată pe polițiștii locali, pensionarii și trecătorii din parc, mai ales pentru că și versurile le-au mers la suflet.

”De unde aveţi, mă, atîţia bani? /Ce aţi muncit? Ce dracu-aţi inventat ? / Şi cîte Premii Nobel aţi luat? Din muncă şi din cinste nu se poate / Să strîngi aşa averi nemăsurate. / Un om normal nu face în trei vieţi / Comorile pe care voi le-aveţi.”, recită David cu convingere.

Tatăl băiatului, Florin Dumitrescu, a spus că băiatul ştie între 30 şi 40 de poezii, pe care se bucură să le recite peste tot pe unde merge la plimbare, în parcurile din Bucureşti. „Avem foarte mult timp liber şi tot acest timp i-l dăruim lui David“, a spus tatăl băiatului.

Advertisement

Ultimul cadou pe care David l-a făcut, marţi, 1 septembrie 2020, într-un alt parc din Bucureşti, a fost o poezie pe care le-a recitat-o angajatelor de la Administraţia Domeniului Public care se ocupă de înfrumuseţarea şi întreţinerea spaţiilor verzi. Femeile au uitat d toate când l-au auzit.