ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dave Bautista, de la Guardians of the Galaxy la salvator de pit bulii: povestea devenită virală

Avatar

Publicat

pe

Dave Bautista a devenit cunoscut la nivel global după ce a făcu tranziția de la luptător WWE la actor în filme de acțiune. Acum este o super vedetă și se poate concentra pe ce îl face fericit, dragostea pentru animale.

Dave Bautista a împlinit de curând 50 de ani și joacă în continuare în foarte multe pelicule, deși majoritatea fanilor îl cunosc datorită rolului din universul Marvel, în seria Guardians of the Galaxy. Acum, a ajuns în presă datorită unei manifestări recente de generozitate.

Fostul luptător de wrestiling a adoptat doi pit bulli care au fost abuzați și neglijați, după ce proprietarul lor original i-a abandonat. Imaginea cu cele două făpturi nevinovate a făcut imediat înconjurul internetului.

Puternic, dar cu o fire blândă, Bautista se pare că are multă dragoste de oferit necunvântătoarelor. Din acest motiv, încearcă să fie cât se poate de atent dacă este vorba de a oferi ajutor unor animale abandonate sau uitate la vreun adăpost. Asta s-a întâmplat și în cazul celor doi pit bulli.

Dave Bautista a adoptat cei doi pit bulli din cauza unui mesaj postat pe Facebook de un adăpost din Tampa, Florida. Este vorba de Hilllsborough County`s Pet Resource Center. Din păcate, fiind vorba de câțeluși care sunt cunoscuți ca fiind agresivi, foarte mulți au evitat să-i adopte și să-i introducă într-un cămin iubitor. Pe de altă parte, actorul a fost convins că vietățile vor aduce o schimbare pozitivă în viața sa.

Proprietarul original al câinilor i-a abandonat după ce a născut un copil și și-a făcut griji că pit bulli nu vor fi prietenoși cu el. În consecință, Maggie și Ollie au ajuns la adăpostul din localitate. Până să ajungă însă în mâinile lui lui Bautista, au fost ținuți în condiții foarte dificile, s-au îmbolnăvit și au riscat să fie autanasiați. Din fericire, o organizație non-profit i-a preluat, i-a tratat și i-a dus la Hilllsborough County`s Pet Resource Center.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *