ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dani Oțil, soartă crudă în relația cu tatăl său: ”E foarte greu…”

Dani Oțil a vorbit despre tatăl său, făcând câteva destăinuiri emoționante, dacă nu chiar triste. Ce soartă a avut părintele său?

Avatar

Publicat

pe

Dani Oțil a vorbit despre tatăl său, făcând câteva destăinuiri emoționante, dacă nu chiar triste. Ce soartă a avut părintele său?

Dani Oțil este un familist convins. Ține enorm la cele două familii ale sale, cea formată cu Gabriela Prisăcariu și cea care l-a făcut și crescut. Când vine vorba despre părinții săi, realizatorul de la Neatza rămâne confuz. Nu înțelege de ce tatăl său a preferat să fie toată viața un om modest, în condițiile în care avea șansa să se ridice.

Dani Oțil, confesiuni emoționante despre tatăl său

Chiar și astăzi, tatăl lui Dani Oțil se mulțumește cu puțin, după cum chiar prezentatorul de televiziune a recunoscut. Îl ajută atât cât poate, dar de multe ori a refuzat orice sprijin din partea sa și a fratelui său.

Dani a spus că nu înțelege cum de a reușit să trăiască până acum fără să încerce să își schimbe destinul. A dat și câteva exemple pentru a explica în ce constă modestia tatălui său. Bărbatul a vorbit despre părintele său în emisiunea Neatza, dar și în podcastul lui Radu Țibulcă de pe YouTube.

„Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia sa fie devreme acolo, dar pleca devreme.

Nu avea o Ramona, de exemplu. Era el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea… Și, cu toate astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa…Cum se motiva tata nu știu”, a declarat Dani Oțil la Antena 1.

Advertisement

„Nu a evoluat cu nimic financiar”

Realizatorul tv a spus apoi că părinții săi trăiesc în același apartament din 1984 încoace, la parter, și că abia de curând au avut de gând să facă un update la casa lor, în sensul că recent și-au pus centrală la bloc.

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală.

Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit”, a dezvăluit Dani Oțil în podcastul lui Țibulcă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *