ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Dani Oţil, despre relaţia cu Răduleasca: „Nu aţi sunat persoana potrivită”

Revenită în ţară pentru a participa la emisiunea „Teo Show”, Mihaela Rădulescu a lăsat loc de interpretări în privinţa relaţiei cu Dani Oţil, spunând că, de la o vreme, bărbaţii care se uită la ea au şanse să o cucerească.

Avatar

Publicat

pe

Revenită în ţară pentru a participa la emisiunea „Teo Show”, Mihaela Rădulescu a lăsat loc de interpretări în privinţa relaţiei cu Dani Oţil, spunând că, de la o vreme, bărbaţii care se uită la ea au şanse să o cucerească. Matinalul evită să vorbească despre acest subiect…

Deşi locuieşte la Monaco, Mihaela Rădulescu nu a refuzat invitaţia prietenei sale Teo Trandafir de a participa la prima ediţie a emisiunii de la Kanal D, venind special în România pentru această producţie. Întrebată de Teo dacă vreunul dintre bărbaţii care se uită la ea are vreo şansă, vedeta a răspuns: „De la o vreme, da”, majoritatea speculând că a pus deja capăt relaţiei cu Dani Oţil.

Contactat de reporterii „ring”, matinalul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a evitat să vorbească despre relaţia cu Mihaela Rădulescu: „Îmi pare rău, dar nu aţi sunat persoana potrivită. Nu vă pot ajuta cu informaţii pe acest subiect. Întrebaţi-mă de motoare, de sport, dar despre asta chiar nu pot să vorbesc”.
Bătaie pe urmele Mihaelei Rădulescu

La ieşirea din parcarea de la Kanal D, vedeta, care părea protejată de două maşini cu geamuri fumurii, a fost urmărită de mai multe maşini de paparazzi. Între aceştia s-a iscat un scandal cu pumni şi picioare în plină stradă în momentul în care cele două maşini au blocat traficul. Un bărbat dintr-o maşină de paparazzi a coborât şi a început să-l lovească pe unul dintre cei care blocaseră drumul.

Când a ajuns la Kanal D, Mihaela Rădulescu şi-a închis fermoarul de la pantaloni

Bolidul de peste 100.000 de euro cu care a ajuns vedeta la emisiunea lui Teo

„Fac sport zilnic. De când am descoperit DVD-ul lui Carmen Brumă, am dezvoltat aproape o adicţie faţă de genul de mişcări pe care ea le propune acolo. Mi se potrivesc, muşchii mei îi mulţumesc zilnic”. – MIHAELA RĂDULESCU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *