ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dan Negru, supus la Testul Sincerității: ”V-ați iubit cu Andreea Marin?”

Avatar

Publicat

pe

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV din România. Are o carieră de aproximativ trei deceni și emisiunile sale sunt unele dintre cele mai urmărite de telespectatori, însă nu mulți știu detalii din viața personală a omului de televiziune.

Dan Negru este următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune plină de suspans, unde gazda Denise Rifai le pune invitaților cele mai neașteptate întrebări. Episodul în care este invitat celebrul prezentator TV va apărea marţi, pe 12 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D. 

Testul sincerității pentru Dan Negru

Dan Negru va răspunde la cea mai grea întrebare de până acum în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Personalitate marcantă a showbiz-ului autohton, prezentator TV, scenarist şi coautor al unor formate de televiziune, Dan Negru are o carieră de peste 25 de ani în televiziune.

Prezentatorul TV a reușit de-a lungul timpului să își mențină viaţa personală departe de ochii lumii și de lumina reflectoarelor. Prin acest interviu spumos, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere într-o nouă lumină și să afle lucruri în premieră despre celebrul om de televiziune.

“Va ţineţi ascunsă soţia de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-aţi iubit cu Andreea Marin?”, “De ce aţi prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Va <săpaţi> colegii pentru a obţine proiecte TV?”, “Cine v-a învăţat să faceţi afaceri?”, “Va e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea  sunt câteva dintre cele  40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru,  în ediţia de marţi, 12 ianuarie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Dan Negru din nou în topuri

Dan Negru a invitat la Revelionul Starurilor 2021 zeci de vedete, din toate generațiile și domeniile. Au fost sportivi campioni, politicieni, cei mai iubiți actori și muzicieni, dar surprizele nu s-au oprit aici.

Advertisement

Uite așa, Dan Negru a ajuns din nou în topuri. Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru la Antena 1, a fost pe locul 2 în topul audiențelor, în Europa. Pe Dan Negru l-au depășit doar englezii de la BBC, după cum a anunțat prezentatorul tv pe Facebook.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *