ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dan Negru este o vedetă atipică: nu-și expune familia pe micul ecran sau pe rețelele de socializare. „Celebritatea e un preț pe care un om de TV trebuie să-l plătească”

Avatar

Publicat

pe

De ani buni, orice proiect de televiziune în care se implică Dan Negru devine lider de audiență, iar el se numără printre puținele celebrități care nu sunt „abonate” la evenimentele mondene și care reușesc să aibă o viață de familie normală. Care este secretul și mai ales cum este Dan Negru dincolo de micul ecran? L-am provocat pe prezentatorul emisiunii „Next Star”, care va începe în curând la Antena 1, să ne vobească despre rolul de tată, dar și despre mariajul fericit pe care îl are cu partenera sa de viață, Codruța, de profesie medic stomatolog.

Dan, cum ești ca tată? Ce reguli/limite le impui celor doi copii ai tăi, Daria și Bogdan?

Dan Negru: Încerc să găsesc calea de mijloc, dar nu cred în teoriile moderne cum că un copil trebuie lăsat să facă orice ca să se descopere el singur. După cum cred că cele mai căutate calități ale celor care azi sunt mici și mâine vor fi mari sunt omenia și bunul-simț. Inteligenți sunt toți. Sunt o generație de deștepți, plini de gadgeturi. Diferența nu o va mai face inteligența, ci omenia. Bunătatea.

– Le dai bani de buzunar? Ce explicații le dai când îți cer ceva și răspunsul este “nu”?

– Încă n-au vârsta la care banii să fie un mijloc de educație și dispută. Încă au 10 și 8 ani. Au vreme să descopere puterea și slăbiciunea banilor.

– Când mergi la ei la școală, cum reacționează colegii lor? Îți cer autografe? Vor poze cu tine?

Advertisement

– Caut normalitatea și nu e greu de găsit, dacă vrei cu adevărat să o găsești. Da, copiii vor poze și autografe, dar poți să faci lucrurile astea simplu și discret. Mi-am ținut copiii departe de lumea reflectoarelor și nici eu, nici Codruța, soția mea, nu apărem în fotografii, emisiuni de televiziune sau reviste. Mie-mi place să fac televiziune și faptul că asta vine la pachet cu celebritatea e un preț pe care un om pasionat de televiziune trebuie să-l plătească.

– Care este secretul longevității mariajului cu Codruța? Contează că nu lucrați amândoi în același domeniu? Faptul că ea nu este vedetă?

– Codruța e medic stomatolog, adică e departe de lumea showbizului. Dar cred că secretul se învață și acasă, în familie. Părinții mei au fost căsătoriți 48 de ani, până când tata a murit, socrii mei sunt căsătoriți de 40 de ani, sora Codruței e, de asemenea, căsătorită de 20 de ani, de asta cred că și familia își pune amprenta.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *