ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Dan Negru a DEZVĂLUIT ce MESERIE va PRACTICA dacă se lasă de televiziune

Stând la o bârfă cu Dan Negru, acesta a dezvăluit, în exclusivitate pentru „ring”, ce planuri de rezervă are dacă rămâne fără postul de prezentator. El ne-a mai povestit cum eticheta „Negru zgârcitu`” îi aduce profit.

Avatar

Publicat

pe

Stând la o bârfă cu Dan Negru, acesta a dezvăluit, în exclusivitate pentru „ring”, ce planuri de rezervă are dacă rămâne fără postul de prezentator. El ne-a mai povestit cum eticheta „Negru zgârcitu`” îi aduce profit.

Ieri, reporterii „ring” au ieşit la un ceai cu Dan Negru, într-un mall din Capitală. Deşi publicul îl ştie mereu „la patru ace”, sclipind în faţa reflectoarelor, realizatorul TV trece aproape neobservat printre oameni în zilele lui libere. Cu o şapcă sport pe cap, un tricou şi blugi lejeri, Dan a apărut degajat la cafeneaua unde am stabilit întâlnirea. „Sper că nu aţi adus şi fotograf, eu am venit din şantier, uite cum arăt”, ne-a spus Dan. Simplu şi modest din fire, acesta preferă să nu atragă prea multe priviri atunci când merge pe stradă, adoptând o ţinută extrem de obişnuită.

„Sunt diriginte de şantier, legumicultor şi agricultor”

Se ştie că Dan Negru este un mic grădinar. Cultivă fructe şi legume, suficient de multe cât să ajungă familiei lui în sezonul cald. Nu are angajată vreo tanti care îşi mânjeşte mâinile prin pământ. „Eu mă ocup de grădină, sunt obişnuit de mic. Sunt tare mândru că am în grădină şi 72 de copaci fructiferi, brazi şi alte feluri. Am de toate, aşa că vara nu prea trebuie să cumpărăm legume”, susţine el. Dan Negru recunoaşte că este activ în mai multe domenii, lucru care îi oferă siguranţă financiară. „Dacă nu mai merge cu urlatu`, mă apuc să cultiv roşii, ştiu cel mai bine să fac asta. Dacă vreţi să mă angajaţi, şi la asta sunt bun. Sunt diriginte de şantier, legumicultor şi agricultor, că am pământ lângă Timişoara pe care îl lucrez. Acolo am cucuruz, aţi auzit de aşa ceva? (porumb – n.r.)”, ne povesteşte râzând.

„Ce am câştigat din vorbă am băgat în cărămizi”

În timp ce soarbe din ceai, ne povesteşte cum a investit tot ce a câştigat din televiziune în clădiri de birouri. Ne asigură totuşi că nu este vreun latifundiar. „Ce am câştigat din vorbă am băgat în cărămizi. Am construit câteva clădiri de birouri, pe care le închiriez. Liniştea mea se datorează faptului că nu am credite, am investit doar ce am câştigat din televiziune. Pentru asta mi-am permis să refuz anumite formate TV, care nu mi-au convenit”, susţine Dan, liniştit datorită situaţiei pe care şi-a creat-o.

A plătit nota şi a lăsat bacşiş

E cunoscut ca fiind zgârcit, se uită de fiecare dată la preţ, nu plăteşte oricât şi recunoaşte asta. Ei bine, după ce a făcut câteva glume referitoare la preţul ceaiului, ne-am amuzat pentru că mierea aducea un surplus de 2 lei, iar el avea regrete că a comandat-o. Ne-a surprins în final, pentru că a plătit întreaga consumaţie şi a lăsat chiar şi bacşis. Deci Dan Negru nu este întotdeauna zgârcit.

15 ani au trecut de când Dan Negru este prezentator TV la Antena 1.

„Cărămizile mele îmi oferă liniştea şi confortul de a face doar ce îmi place în televiziune. Cărămizile îmi asigură traiul, televiziunea e pasiune.”, DAN NEGRU

„Bucureştiul e un oraş bizar, unde oamenii umblă cu Range Rover şi stau în chirie la etajul 8 în Pantelimon. În zona din care vin eu, oamenii umblă cu Renault, dar au 17 milioane de euro în cont.”, DAN NEGRU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *