ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dacă Lady Gaga cădea, praf se făcea. Asta e reacția atunci când privești pozele

Avatar

Publicat

pe

Lady Gaga a demonstrat încă o dată că este o femeie cu mai multe talente, cu cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare.

La cățărări, în stilul Lady Gaga

Cântăreața în vârstă de 34 de ani le-a arătat celor 44,3 milioane de urmăritori ai săi cum urca încrezătoare pe o stâncă. În stilul tipic Lady Gaga, ea a optat pentru un aspect mai neconvențional, alegând să poarte un sutien într-o nuanță neutră, pe care l-a asociat cu o pereche de pantaloni scurți.

Vedeta și-a pus siguranța pe primul loc, purtând o cască albastră strălucitoare pentru a-și proteja capul,pe care a asortat-o cu niște ochelari de soare negri și eleganți. Lady Gaga părea deja să fie sus pe stâncă, dar părea hotărâtă să meargă și mai departe. Nu este clar însă cine a realizat fotografia. Cântăreața a descris postarea cu emoticoane cu brațe musculare și cu o inimă roșie.

Lady Gaga s-a luptat cu depresia

Postarea vine la scurt timp după ce Gaga a discutat deschis despre luptele sale pentru sănătatea mintală și lupta cu depresia, deoarece a considerat că este dificil să fi o celebritate. Într-un interviu emoționant cu Lee Cowan la CBS Sunday Morning, ea a povestit despre cum se simțea în momentele în care s-a luptat cu depresia.

„Cel mai mare dușman al meu este Lady Gaga, la asta mă gândeam. Cel mai mare dușman al meu este ea. Nu poți merge acum la un magazin alimentar. Dacă mergi la cină cu familia ta vine cineva la masă, nu poți lua cina cu familia fără să fie vorba despre tine, este întotdeauna despre tine. Tot timpul este despre tine”, a povestit Lady Gaga.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *