ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

CUTREMURĂTOR! Benone Sinulescu: „Am fost în focurile Iadului, NU VREAU SĂ MOR!”

Interpretul de muzică populară s-a luptat cu o răceală puternică timp de câteva săptămâni, iar refuzul lui de a susţine concerte de Sărbători a alimentat zvonurile că e la un pas de moarte.

Avatar

Publicat

pe

Interpretul de muzică populară s-a luptat cu o răceală puternică timp de câteva săptămâni, iar refuzul lui de a susţine concerte de Sărbători a alimentat zvonurile că e la un pas de moarte. Asaltat de fani, Benone Sinulescu a mărturisit, pentru „ring”, că nu se gândeşte nicio clipă la somnul veşnic.

Artistul susţine că vorbele lui au fost interpretate greşit şi că are proiecte care îl vor ţine pe scenă chiar şi în ziua când va împlini 77 de ani. „Am citit că îmi aştept moartea care îmi dă târcoale, ceea ce nu e deloc aşa. Vreau să trăiesc, nu să mor! S-au speriat fanii mei din toată lumea când au auzit asta. Într-o singură zi am primit sute de apeluri din toată lumea dacă mă simt bine… Normal că le-am spus adevărul: am fost răcit, dar acum sunt bine. Am vrut să merg la înmormântarea Marioarei Murărescu, dar eram în focurile iadului, aveam temperatură 39 de grade Celsius. Asta ce înseamnă… că voi muri dintr-o răceală?! Ca orice om, mai răcesc. Am refuzat să cânt de revelion pentru că în martie plec în Italia, iar de 1 Mai voi fi la Miami, în Florida, la cel mai mare festival al comunităţii româneşti din SUA”, a declarat Benone Sinulescu pentru „ring”.

„Am fost victima unei escrocherii”

Problemele nu îl ocolesc însă pe Benone, care susţine că nu şi-a încasat toţi banii pentru un concert. „Am fost victima unei escrocherii. Pe 22 septembrie 2012 am cântat la Azuga şi nici acum nu mi-am primit tot onorariul de 1.650 de euro. Evenimentul a fost organizat de o producătoare TV care m-a dus cu zăhărelul, mi-a plătit o parte în rate, dar tot nu s-a achitat conform contractului. Mai are să-mi vireze vreo 1.500 de lei, dar nu-mi mai răspunde la telefon. Mi s-a făcut silă. Nu e vorba de bani, ci de principiu… Acum nu mai are curaj să mă cheme la emisiunile pe care le face la o mare televiziune comercială. Am mai avut discuţii despre onorariu de-a lungul carierei mele de 57 de ani, dar nu vreau să fiu fraierit. Nu sunt un avar, dar e vorba de corectitudine. Artiştii ar trebui să primească banii înainte de a urca pe scenă”, crede artistul.

„Dacă mor, totul îi rămâne soţiei… Drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers…”, BENONE SINULESCU

76 de ani are Benone Sinulescu, originar din Siriu, jud. Buzău.

„Pe 24 mai, chiar de ziua mea de naştere, voi cânta la Sala Palatului în spectacolul omagial «Benone 77».”, BENONE SINULESCU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *