ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum și-a găsit Florin Ristei mașina, după ce a lăsat-o într-o parcare din oraș: ”Părea că nu e a mea”

Florin Ristei a povestit pe conturile de socializare cum a fost victima farsei colegilor de emisiune.

Avatar

Publicat

pe

Florin Ristei a povestit pe conturile de socializare cum a fost victima farsei colegilor de emisiune. Astfel, juratul X Factor și-a găsit mașina autocolantată în parcare și le-a intrat în joc oferindu-le servicii de tip car sharing.

Cum și-a găsit Florin Ristei mașina, după ce a lăsat-o într-o parcare din oraș

„În două seri, când plecam de la filmările pentru cel de-al nouălea sezon X Factor, mi s-au întâmplat lucruri deosebite! În prima seară, când am ieşit în parcare, nu mi-am mai găsit maşina pentru că îmi las cheia la întâmplare, iar colegii din echipă mi-au ascuns-o după un gard. În a doua seară, mi-am găsit maşina, dar de departe părea că nu este a mea… era de ”taxi driver”! Şi dacă tot am găsit-o colantată, m-am gândit să le ofer sevicii de taxi juraţilor, măcar aşa ştim că sunt punctuali, pentru că îi iau eu de acasă când trebuie.

Eu chiar mă gândeam pe perioada pandemiei, pentru că mă plictiseam, să mă înscriu la un serviciu de tip car sharing şi să îi surprind pe oameni. Şi să îi filmez, sigur, dar fără să ştie, să fie o surpriză!”, a declarat Florin Ristei, primul câştigător al emisiunii X Factor, acum în postura de jurat.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *