ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Cum SĂRUTĂ Anda Adam? Vezi răspunsul INCREDIBIL al lui Cătălin Botezatu. PRIMELE declarații despre RELAȚIA dintre cei doi

Moment incendiar la decernarea premiilor Media Music Awards, de la Sibiu.

Avatar

Publicat

pe

Moment incendiar la decernarea premiilor Media Music Awards, de la Sibiu. Anda Adam și Cătălin Botezatu au oferit publicului un cadou de excepție: cei doi s-au sărutat cu foc chiar pe scenă, spre mirarea întregii audiențe.

Prezenți la Sibiu, la Media Music Awards, cei doi au alimentat zvonurile privind o posibilă relație amoroasă între ei. Așa să fie oare?

Cert e că, zilele trecute, Anda și Cătălin au fost aproape nedespărțiți, iar publicul a fost martorul celui mai tandru gest între ei: un sărut pe scena Media Music Awards.

Despre acest moment special, Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri cel puțin surprinzătoare. Întrebat cum este un sărut cu Anda Adam, Bote a răspuns:
„A fost foarte tare să o sărut pe Anda Adam, însă nu este prima oară! E prima oară în fața întregii țări. Fiind un eveniment atât de important și că Anda lansa ultimul ei single, am avut și o coregrafie interesantă, iar sărutul a fost cireașa de pe tort. Nu este un artificiu de imagine. Totul e pe baza unei prietenii care durează de mai mult timp decât își închipuie lumea. Iar în momentul de față este rezultatul unei apropieri mai profunde”, a declarat Botezatu în exclusivitate pentru ziarulring.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *