ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Cum să slăbeşti repede fără să îţi afectezi sănătatea

Avatar

Publicat

pe

Nu mai eşti mulţumită de modul în care arăţi şi vrei să slăbeşti? Este foarte posibil să vrei ceva care să dea rezultate rapide.

Dacă vrei să slăbeşti repede, trebuie să fii conştientă şi de faptul că efectele acestui tip de slăbire nu rezistă în timp. Cel mai bine este să te pui pe slăbit astăzi, şi să o faci într-un mod sănătos. Este important să realizezi că poţi să slăbeşti până la 3 kilograme pe săptămână, dacă ai grijă la alimentaţia ta şi la exerciţiile fizice pe care le faci.

Simplu şi foarte eficient în a slăbi repede este să ţii minte şi să pui în practică următorul lucru: dacă vei arde în fiecare zi mai mult cu 500 de calorii decât ai consumat, vei putea să slăbeşti 2 kilograme pe săptămână.

De exemplu, dacă alegi să consumi zilnic între 1.000 şi 1.200 de calorii şi faci sport pentru o oră, poţi foarte simplu să slăbeşti sănătos şi repede, din prima săptămână. Este mult mai sănătos să slăbeşti crescând numărul minutelor petrecute făcând sport decât scăzând numărul caloriilor pe care le consumi.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *