ZiarulRing

22-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum retușăm micile greșeli din machiaj

Avatar

Publicat

pe

Atunci când ne grăbim, parcă nimic nu iese cum trebuie. Și cum o femeie trebuie să iasă din casă cu un machiaj impecabil, trebuie să avem grijă la micile erori pe care le putem face atunci când ne grăbim. Dacă totuÈ™i se întâmplă ca machiajul să nu ne iasă aÈ™a cum ne dorim, ideal este să nu intrăm în panică. Totul se retuÈ™ează foarte uÈ™or!

Dacă ai aplicat prea mult fard de obraz È™i È›i se pare exagerat conturul creat pe pomeÈ›i, poÈ›i elimina surplusul cu ajutorul unei dischete demachiante, prin miÈ™cări circulare pe zona în cauză. O altă variantă poate fi aplicarea unei pudre în aceeaÈ™i nuanță cu tenul tău, niciodată mai deschisă, pentru a evita efectul de mască, apoi întinderea cesteia cu un puf special pentru pudră. 

În cazul în care Å£i se pare că linia tuÈ™ului la ochi e prea  groasă, trage pleoapa mobilă către exterior ÅŸi ÅŸterge surplusul cu un disc de bumbac sau, pentru ÅŸi mai multă precizie, cu un beÅ£iÅŸor pentru urechi, umezit cu loÅ£iune demachiantă sau cu fond de ten. De asemenea, pentru un look mai dramatic, poÈ›i aplica puÈ›ină culoare închisă pe linia tuÈ™ului, estompând, cu ajutorul unui beÈ›iÈ™or de urechi, linia greÈ™ită.

Surplusul de ruj de la colÅ£urile buzelor se îndepărtează tot cu ajutorul discului de bumbac ÅŸi al demachiantului sau cu ajutorul unui È™erveÈ›el umed. De mare ajutor ne este È™i corectorul. Aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze, acesta È™terge instant surplusul de ruj ce a depășit buzele.

Punctele negre lăsate de genele machiate cu mascara pe arcadă pot fi şterse cu un aplicator de fard obişnuit, curat şi uşor umezit cu cremă.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *