ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum l-a TRANSFORMAT Atletico pe Horațiu Moldovan! A slăbit 9 kg în 3 zile

Agentul FIFA a dezvăluit cât de tare l-a consumat mutarea goalkeeperului în capitala Spaniei. 

Avatar

Publicat

pe

Agentul FIFA a dezvăluit cât de tare l-a consumat mutarea goalkeeperului în capitala Spaniei. Transferul a fost dezvăluit în exclusivitate de site-ul nostru.

Horațiu Moldovan la Atletico. „Am slăbit 9 kilograme în 3 zile” Ce comision a încasat impresarul Andrei Balmoș

„ Da, am văzut știu tot ce s-a întâmplat. Am văzut și că domnul Arcadie bătea câmpii… Eu nu am dormit trei nopți și trei zile pregătind totul. Cred că am slăbit 9 kilograme în 3 zile.

(n.r. – ți-ai luat comision?) Astea sunt confidențiale. Nu pot să discut despre asta. Normal ca și-a luat toată lumea care a fost implicată. (n.r. – milioane, ca la Florin Manea?) Nu, nu discutăm de milioane.

Dar mai bine discutăm despre Horațiu. Eu sunt mai puțin important în ecuația asta”, a declarat Andrei Balmoș.

De ce a refuzat avionul privat al lui Șucu

Agentul FIFA a povestit care a fost impactul cu Madridul pentru goalkeeperul în vârstă de 26 de ani. „Îți dai seama, când te duci la Atletico, care e în top 10 cluburi din Europa, e un impact extraordinar. Nu am cuvine să explic ce am văzut acolo și profesionalismul la care s-a lucrat. Pe calea asta țin să mulțumesc și Rapidului, care a fost un club foarte profesionist, la nivel mare”.

Atât Moldovan, cât și Balmoș au fost șocați că se face transferul portarului pe Wanda Metropolitano. „Nu ne-a venit să credem nici când semnam contractele acolo. Noi eram atât de șocați încât nu puteam să discutăm unul cu celălalt în avion”.

Advertisement

Impresarul goalkeeperului a dezvăluit și motivul pentru care Horațiu Moldovan a refuzat să călătorească la Madrid cu avionul privat pus la dispoziție de Dan Șucu. „A fost o decizie strict logistică.

Nu suntem la un nivel să facem aroganțe. Horațiu e un băiat echilibrat, educat. Le mulțumim pe calea asta și lor. Nu ni s-a părut neapărat o aroganță. Atletico a organizat totul pentru noi și nu era cazul. Dacă voiam să facem o aroganță puteam accepta și avionul privat de la domnul Șucu. Pe calea asta vreau să îi mulțumesc și domnului Șucu pentru că a avut această disponibilitate”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *