ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arată Patrizia Paglieri, la 7 ani după ce s-a retras de la MasterChef. A fost surprinsă așa, recent

Fostul jurat ”MasterChef”, este o italiancă ce mărturisește că de când a venit în România s-a îndrăgostit de tot ce îi oferă, astfel că aici a dorit să își cosntruiască viața.

Avatar

Publicat

pe

Patrizia Paglieri, fost jurat ”MasterChef”, este o italiancă ce mărturisește că de când a venit în România s-a îndrăgostit de tot ce îi oferă, astfel că aici a dorit să își cosntruiască viața. Cum arată bucătarul-șef, la 7 ani de când a părăsit emisiunea culinară?

Cum arată Patrizia Paglieri, la 7 ani după ce s-a retras de la MasterChef

Patrizia Paglieri a trecut pragul emisiunii culinare ”MasterChef”, după ce show-ul s-a despărțit de formula de chefi cu care a pornit la drum, formată din Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. În emisiune, italianca a fost cel mai intransigent jurat, ceea ce i-a adus și titulatura de ”scorpie” din partea concurenților.

Jurații ”MasterChef”, în urmă cu 5 ani

Accentul ei pronunțat a fermecat fanii emisiunii, dar i-a iritat pe candidații concursului de gătit. Dincolo de asemănarea cu Liza Minnelli, oamenii s-au întrebat cum a ajuns în juriul ”MasterChef”.

”După emisiune, am primit mesaje în care oamenii mă criticau”

„Când au început probele la Masterchef, atunci a fost într-adevăr o problemă. Atunci, şefii mi-au spus că ori merg la meditaţii ca să vorbesc corect, ori ma subtitrează. M-am dus să iau lecţii, dar mai rău m-au încurcat! Am primit mesaje după emisiune în care oamenii mă criticau. Lumea crede că eu fac asta dinadins, că vorbesc atât de greşit după atâţia ani.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *