ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arăta Micutzu acum 10 ani. Nici măcar el nu își amintea: ”Mi-a trimis cineva poza!”

Celebrul actor Cosmin Nedelcu, dezvăluie o poză cu el de acum 10 ani. Nu se mai recunoștea și nu își mai amintește nimic de atunci.

Avatar

Publicat

pe

Celebrul actor Cosmin Nedelcu, dezvăluie o poză cu el de acum 10 ani. Nu se mai recunoștea și nu își mai amintește nimic de atunci. De când a slăbit, Micutzu nu se mai recunoaște în pozele sale vechi.

Cum arăta Micutzu acum 10 ani

Celebrul actor de stand up Cosmin Nedelcu cunoscut și sub numele de Micutzu, în vârstă de 33 de ani, a făcut mari progrese în legătură cu greutatea lui. Acesta de-a lungul timpului a creeat videoclipuri cu diferite teme de comedie, de la filme până la reclame. În multe dintre acestea se făceau ironii bazate pe greutatea lui, însă acum nu mai arată ca înainte, fie vorba de greutate. Actorul a ajuns să cântărească 170 de kilograme, iar de aici a pornit totul. Regimul și munca sa la sală l-au făcut pe Micutzu să arate că poate fi un exemplu pentru oamenii supraponderali.

Acum ceva timp acesta a postat și un colaj în care se vede diferența de greutate. Cât despre prezent, comediantul a făcut o postare pe pagina s-a de instagram, unde a primit o poză cu el de acum 10 ani. În acel timp era în Timișoara și nu își aduce aminte nimic, doar faptul că era un haos total. Micutzu menționează că pe parcursul acestui timp a strâns multă experiență, dar și acum fiind haos, doar că mai bine organizat.

Micutzu le mulțumește fanilor

În urmă ce acesta a participat în cadrul evenimentului ”Zâmbete și Empatie”, vrea să le mulțumească fanilor lui pentru numărul de 2.000.000 de vizualizări. Acesta le oferă șansa să îl mai vadă o dată, în cazul în care nu au apucat. Actorul susține că nu știe să facă stand up cu adevărat, dar simte că evoluează din ce în ce mai mult. Pentru el podcastul a devenit o metodă sinceră de exprimare, și că datorită susținătorilor lui, poate să facă asta.

Cosmin Nedelcu a precizat că nu se va mai ocupa să răspundă mesajelor de hate, ci doar admiratorilor lui. Tot ce a ajuns să facă până la momentul de față este datorită fanilor lui. Amintim că Micutzu a avut și o perioadă grea de depresie, în acel timp făcându-i pe alții să râdă deși nu se simțea bine. Această perioadă s-ar fi născut din cauza frustrărilor.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *