ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Cum arată fiica Emiliei Popescu, partenera de scenă a lui Ștefan Bănică Jr. Cu ce se ocupă

Așchia nu sare departe de trunchi, lucru care se dovedește și în familia Emilei Popescu. Fiica acesteia are și ea o afinitate pentru artă.

Avatar

Publicat

pe

Așchia nu sare departe de trunchi, lucru care se dovedește și în familia Emilei Popescu. Fiica acesteia are și ea o afinitate pentru artă. Cum arată aceasta și cu ce se ocupă?

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Emiliei Popescu?

Emilia Popescu este o mamă extrem de mândră. Aceasta se bucură de toate roadele muncii ei acum, când fiica ei ajuns la o vârstă în care își croiește singură calea. Maria Ștefănescu are doar 23 de ani, a absolvit designer-ul vestimentar și îi este stilist personal mamei sale. Emilia Popescu nu s-a întristat deloc din cauza faptului că fiica ei și a flautistului Ioan Bogdan Ștefănescu nu a moștenit unul din darurile lor.

„Sunt cea mai fericită. Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut Actoria. De ce? Pentru că este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie. De la anul, promit să fiu îmbrăcată numai de Maria Ștefănescu. A terminat masterul”, mărturisea artista în trecut, pentru libertatea.ro.

Cum arată fiica Emiliei Popescu și cu ce se ocupă?

„Tot timpul mă consult cu ea”

În garderoba artistei se regăsesc diverse obiecte vestimentare personalizate unde Maria își pune amprenta, lucruri pe care Emilia le poartă cu o mai mare plăcere. “Mi-a făcut un pardesiu, pantaloni, pulovere, dar nu pentru apariții publice. Mă surprinde cu diverse creații”, a adăugat Emilia Popescu.

Mai mult decât atât, vedeta are o atât de mare încredere în cuvântul fiice încât nici nu iese din casă fără acceptul ei. „Tot timpul mă consult cu ea. Nu mă lasă să ies oricum din casă. Nu ies fără aprobarea ei, să știi, pentru că are gust. Pictează de la 6 ani, a făcut pictură, grafică, e în domeniul acesta de când se știe”, a mai povestit aceasta.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *