ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arată apartamentul în care stă fiica Andreei Esca. Mulți nici nu visează la luxul în care stă Alexia

Întoarsă în România, Alexia Eram le-a arătat fanilor cum arată apartamentul său din București.

Avatar

Publicat

pe

Întoarsă în România după închiderea facultăților din Anglia din cauza pandemiei de COVID-19, Alexia Eram a fost nevoită să stea departe de familia ei timp de 14 zile, ocazie cu care le-a arătat fanilor cum arată apartamentul său din București.

Cum arată apartamentul în care stă Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Facultățile s-au închis din cauza pandemiei, așa încât copiii, împrăștiați pe tot globul, s-au întors acasă. Aici se încadrează și Alexia Eram. Tânăra a revenit de curând în România după ce Universitatea de Arte Moderne unde studia și-a suspendat activitatea. În vârstă de 19 ani, fata a decis ca, în perioada de 14 zile impusă de autorități, să stea în apartamentul propriu și nu cu restul familiei. De altfel, acest lucru este recomandat, pentru a nu-i pune în primejdie, eventual, și pe ceilalți membrii ai familiei.

Cu mult timp liber acum, fata a decis să filmeze un clip, fiind și vedetă pe Youtube, în care să le arate admiratorilor ei apartamentul său din Capitală. Imobilul spațios include un living cu bucătărie open space, un dormitor, baie și un dressing, încăperea preferată a fetei.

Imobilul, plin de tablouri

„Dacă tot stăm în casă, am zis să fac turul apartamentului. Am stat câteva zile și am făcut curat, iar acum totul e gata”, a spus Alexia Eram, în introducere. Turul Alexiei începe în living, unde se observă cu ochiul liber cât de mult iubește tablourile, acestea fiind răsfirate prin toată casa, ba chiar și pe peretele din bucătărie. „O să vedeți, am fost multe tablouri în casă”, a completat tânăra.

De asemenea, un detaliu emoționant este că pe unul dintre pereții casei sale se află un desen pe care mărturisește că ea l-a realizat. Tatăl ei, arhitectul Alexandre Eram, l-a transformat în abțibild, pentru a-l păstra pe cât posibil de mult. Același tip de abțibild, dar cu un desen realizat de fratele ei Aris, se află pe unul dintre pereții din dormitorul ei.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *