ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arăta Antonia când lucra ca model. Brunetă, în lenjerie intimă și cu un decolteu generos

Cum arăta Antonia pe vremea în care era model? Frumoasa cântăreață făcea încă de pe atunci furori.

Avatar

Publicat

pe

Cum arăta Antonia pe vremea în care era model? Frumoasa cântăreață făcea încă de pe atunci furori. Bruneta era extrem de sexy în tinerețe și avea un stil foarte de senzual. Iată fotografiile care au pus bărbații pe jar!


Cum arăta Antonia când lucra ca model?


Antonia a răsturnat raftul cu amintiri pe rețelele de socializare. În plină pandemie, bruneta se bucură de pozele din trecut pe care le împărtășește și cu fanii săi. Majoritatea abia au recunoscuscut-o din cauza stilului extrem de schimbat pe care îl aborda în trecut. Aceasta nu a pozat oricum, ci în lejerie intimă.


Majoritatea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare știu că de o bună perioadă alege să se îmbrace în haine comode, largi, sport, așa că nici nu s-ar fi gândit vreodată că Antonia s-ar fi dezbrăcat pentru un shooting care să încingă imaginația bărbaților. Din cauza crizei sanitare pe care o traversăm, aceasta a fost nevoită să renunțe la toate concertele. Bucuria imensă revine copiilor, care stau acum exclusiv cu cei doi părinți pe care îi vedeau mai tot timpul plecați la diverse evenimente.


Cum arăta Antonia Iacobescu în perioada în care lucra ca model? Cântăreața, extrem de sexy și senzuală în tinerețe


„Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită!”


„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *