ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arată acum Suri, fiica lui Tom Cruise. Cu cine seamănă, de fapt, adolescenta

Singurul copil al actorilor Tom Cruise și Katie Holmes s-a transformat într-o adevărată domnișoară, criticată, însă, de presa internațională.

Avatar

Publicat

pe

Singurul copil al actorilor Tom Cruise și Katie Holmes s-a transformat într-o adevărată domnișoară, criticată, însă, de presa internațională. În vârstă de 14 ani, aceasta atrage mult atenția, se dorește punctul central al tuturor acțiunilor și iese în evidență prin atitudine.

Suri, fiica lui Tom Cruise, o adevărată domnișoară

Cruise a început să iasă cu actrița Katie Holmes în aprilie 2005. La câteva zile distanța, cei doi erau numiți în mass-media ”TomKat”, iar în scurt timp au marcat prima lor apariție publică împreună, la Roma. O lună mai târziu, actorul își declara iubirea față de Holmes în emisiunea ”Oprah Winfrey Show”, prin celebrul ”dans al fericirii”, anume săriturile repetate în sus, apoi din nou pe canapea. Pe 6 octombrie 2005, Cruise și Holmes au anunțat că așteaptă un copil.
În aprilie 2006, s-a născut fiica lor, Suri, urmând ca pe 18 noiembrie cei doi să se căsătorească la Castelul Odescalchi din Bracciano; ceremonie la care au participat multe stele de la Hollywood. Pe 29 iunie 2012, Holmes a intentat divorțul de Cruise, iar pe 9 iulie cuplul a semnat actele elaborate de avocații lor.

Legea din New York prevede că toate documentele de divorț să rămână sigilate, așa încât termenii exacți ai soluționării nu sunt disponibli publicității.

Moștenitoarea lui Tom Cruise dădea semne de copil că se va transforma într-o tânără cochetă, ceea ce se poate observa și din această imagine cu ea, imortalizată la o ieșire în New York. Cruise, însoțită de câteva prietene, a fost fotografiată în timp ce lua masa cu amicele ei; o masă pe care a plătit-o chiar ea, cu cardul American Express. Aceasta a ieșit în evidență cu rochia ei vaporoasă, într-o nuanță de roz pal, la care a asortat o poșetă în aceeași culoare și o pereche de teniși albi. De altfel, chiar și masca pe care Suri a purtat-o până la terasa la care a luat prânzul era una interesantă, de asemenea, în ton cu restul ținutei, fiind într-o nuanță puternică de ciclam.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *