ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum a ajuns Mihai Bendeac jurat la Antena 1. Povestea pe care puțini o cunosc

Mihai Bendeac este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat, poet și compozitor român.

Avatar

Publicat

pe

Mihai Bendeac este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat, poet și compozitor român. A scris cele șase sezoane ”În Puii Mei” pe care le-a și interpretat, a mai jucat în câte și mai câte alte show-ul, apoi a ajuns la masa juriului ”iUmor”, de la Antena 1. Parcursul său.

Începutul lui Mihai Bendeac în actorie a fost George Ivașcu

Începutul a însemnat clar pasiune, dar și oameni potriviți, care l-au sprijinit în carieră. Unul dintre ei este actorul George Ivașcu, căruia Bendeac îi este recunoscător. „E un om absolut minunat şi îi sunt recunoscător pe viaţă, lui şi domnului Gelu Colceag! La un moment dat, i-am zis mamei că o să mă fac actor şi ea, săraca, s-a dus la o casă de bilete de la un teatru, mai exact de la Teatrul de Comedie şi le-a spus: „Am şi eu un băiat care vrea să se facă actor!”.

Aşa am ajuns la teatru şi absolut uluitor este faptul că prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc la două săptămâni distanţă, în cabina în care eu stau, de ani de zile, la Teatrul de Comedie. Şi, culmea, în acest moment joc cu domn’ profesor în spectacolul „Revizorul”, unde stăm amândoi în cabina respectivă, ceea ce e absolut fascinant şi foarte emoţionant! M-a pregătit pentru teatru!”, a povestit Mihai Bendeac în cadrul unei ediții ”iUmor”, când chiar ”mentorul” său a pășit pe scena concursului pentru a face glume pe seama celor trei jurați.

Emisiuni

Tânărul actor a jucat în show-uri precum ”La Bloc” (episodul 377), ”Românii au Artiști”, ”În puii mei”, ”Băieți de oraș”, ”iComedy”, ”Mondenii”, ”Jurnalul unui burlac” și în ”Teatru TV”. Emisiunea ”În puii mei” cuprindea scenete în care erau parodiate persoane publice precum Marian Vanghelie, Mircea Dinescu, Florin Piersic – toți interpretați de Bendeac – și alte personaje inspirate din sfera virtuală, cum ar fi: Fernando de la Caransebeș, Nicușor de la Brăila, Telecomandații, Gogâie și Momâie. În acest context a mai parodiat și filme ca ”Liceenii”, și ”Cu mâinile curate”.

”iComedy” a fost un show care îmbina umorul online cu cel din televiziune. Mihai Bendeac a părăsit emisiunea după ce a fost interzisă o scenetă cu Radu Banciu, dar și imitarea altor personaje din trustul Intact. Proiectul a fost prezentat în continuare de Șerban Pavlu, Cătălin Bordea, Daniel Buzdugan și Mikey Hash. Primul episod a avut loc pe 22 septembrie 2013, iar ultimul pe 15 martie 2014.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *