ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum a ajuns celebră BiBi, vloggerița care a acceptat să căsătorească la doar 18 ani

O tânără cântăreață de la noi din țară a fost cerută în căsătorie. Vloggerița are doar 18 ani.

Avatar

Publicat

pe

O tânără cântăreață de la noi din țară a fost cerută în căsătorie. Vloggerița are doar 18 ani. Totul s-a petrecut într-un loc cu totul aparte. Iată cum a ajuns celebră Bibi și ce a răspuns acestei cereri.


Cum a ajuns celebră vloggerița Bibi


Bianca Mihaela Lixandru este cunoscută după pseudonimul Bibi. Ea este cântăreață de muzică pop-dance și ragaetton de la noi din țară. Aceasta a devenit cunoscută în anul 2016, în urmă cu aproape 5 ani, pe când lansa piesa intitulată Ciocolata, care a reușit să strângă un număr de 52.462.979 de vizionări. Piesa a fost lansată de una din cele mai cunoscute case de discuri din România, casa de discuri Roton Music.


Despre Bibi s-a tot spus că ar fi rivala lui Nicole Cherry. Celebra cântăreață are o relație cu vloggerul Antonio Pican, care este și cântăreț. Ambii au aceeași vârstă.


Cum a ajuns celebră Bibi – Antonio Pican


Antonio Pican este cunoscut publicului din mai multe locuri. Unul dintre acestea ar fi emisiunea X Factor, altul ar fi colaborarea cu Bibi pe care a avut-o în cadrul piesei intitulată Toate fostele și alt loc unde apare sunt rețelele de socializare. Bibi și Antonio au o relație frumoasă și colaborări muzicale. Antonio Pican povestea în urmă cu un an, care îi sunt persoanele care îi sunt alături:

„Principalii oameni care m-au ajutat cel mai mult în carieră au fost întotdeauna părinții mei, dar nu o pot omite nici pe prima mea profesoară de canto. Acum, de când am început să mă axez mai mult pe partea muzicală, pe partea de artist, au fost neîncetat lângă mine frumosa mea iubită care totodată este și o mare artistă: Bibi, și un prieten foarte bun și drag mie, care și el e, la rândul lui, un mare artist și producător, Liviu Teodorescu”.

Cum a ajuns celebră Bibi – cererea în căsătorie


Bibi și Antonio Pican sunt de nedespărțit. Cei doi se iubesc foarte mult și de ceva vreme formează un cuplu. La începutul acestui an, Bibi și Antonio au decis să meargă într-o vacanță în Dubai.

Advertisement


Pe aeroport, înainte de a se îmbarca pentru a pleca în locația de vis pe care foarte multe vedete de la noi o preferă, tânăra Bibi a primit cea mai importantă întrebare din viața ei. Ea a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Antonio Pican. Acesta s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale în momentul cererii. Aceasta a împărtășit acest lucru cu cei 840mii de urmăritori de pe contul personal de Instagram prin postarea pe care a făcut-o:


”Aseară, înainte să plecăm în vacanță, în aeroport, am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză. A fost cu adevărat SPECIAL totul! Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE”.


Cum a ajuns celebră Bibi – cum a răspuns cererii în căsătorie


Tot în acea postare Bibi a și răspuns cererii în căsătorie, astfel:


”DA! @antoniopican . Te iubesc cu toată ființa mea și îți mulțumesc că mă faci în fiecare moment să mă simt cea mai iubită și cea mai fericită!”