ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cu ce haine se îmbracă iubita lui Selly și ce legătură are cu Dorian Popa. Fanii au reacționat imediat

Avatar

Publicat

pe

Iubita lui Selly și-a făcut apariția pe Instagram, iar hainele cu care a fost îmbrăcată au atras atenția tuturor. Smaranda Știrbu s-a afișat într-un trening de culoare turcoaz, creat de nimeni alta decât Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, care este designer vestimentar.

Cum s-a îmbrăcat iubita lui Selly

Iubita lui Selly a făcut furori cu apariția sa pe Instagram. Tânăra își etalează cu mândrie vestimentația sport, însă aceasta pare că nu se află pe placul tuturor internauților. În timp ce mulți o întrebau de unde este treningul cu pricina, o internaută a scris: ”Ce papauci murdari ai, Doamne fereste-ma, daca vrei sa faci poze, ia- ți unii mai frumoși 😈😈 ”.

Treningul purtat de iubitaa lui Selly, creat de iubita lui Dorian Popa

Menționăm pe această cale că iubita lui Dorian Popa este designer vestimentar, iar multe dintre creații le etalează și pe Instagram. Claudia Iosif creează haine sport, pe care iubitul ei, Dorian Popa, le poartă prin clipuri sau aparițiile publice. Ea a precizat că învață de la alții cum să creeze articole vestimentare, însă cel mai important critic și „consultant” este Dorian Popa, chiar dacă acesta nu se pricepe la modă. Astfel, creațiile Claudiei Iosif sunt în vogă, purtate și de vedete din România, după câte se pare.

De altfel, Selly și Dorian Popa sunt prieteni, unul apărând în vlogurile altuia. Ne reamintim și când Dorian Popa s-a aflat pentru o zi în casa și în școala lui Selly, într-un soi de experiment între vloggeri. Astfel, nu este exclus ca iubita lui Selly să o susțină pe iubita lui Dorian Popa, promovându-i creațiile.

Iubita lui Selly este cunoscută, de asemenea, în mediul online, astfel că la numai 18 ani are deja 270.000 de urmăritori pe Instagram, pozele postate de Smaranda primesc zeci de mii de aprecieri. Pe de altă parte, Selly sau Andrei Șelaru, așa cum se numește el, de fapt, este o adevărată vedetă pe YouTube, cu 2 milioane și jumătate de abonați pe canalul său.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *