ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Anamaria Ferentz, înainte să plece în SUA. Ce spunea despre Țiriac

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Ferentz are la activ câteva relații eșuate, toate cu bărbați celebri din România. Care sunt domnii care i-au furat inima, înainte să-și găsească liniștea în Statele Unite ale Americii? Au fost sau nu adevărate zvonurile despre Țiriac?

Ce ce bărbați celebri s-a iubit Ferentz?

Anamaria Ferentz a revenit în atenția presei mondene după ce a suferit un accident grav în America. Cunoscuta cântăreață, în vârstă de 44 de ani, este fericită acum că a scăpat cu viață dintr-un accident de mașină. “O zi frumoasă să fii în viaţă! Un accident de maşină m-a speriat teribil şi m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracţiune de secundă. Sunt încă în stare de şoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie”, a spus Ana. Cu toate că ea era cunoscută în România datorită faptului că a pătruns în domeniul muzicii, era în atenția tuturor și datorită relațiilor cu diverse persoane cunoscute precum: Truică sau Marcel Toader.

Din păcate, deși a câutat iubirea, pare că a găsit mai multe controverse. S-a zvonit într-o perioadă că a avut o relație cu milionarul Remus Truică, în timp ce știa că soția acestuia era însărcinată. Aceasta a elucidat misterul și a susținut că niciodată nu și-a propus să-și clădească fericirea pe nefericirea altuia.

„Mama pe mine m-a educat cum trebuie și mi-a spus să nu-mi clădesc fericirea pe nedericirea altuia. Eu nu am luat niciodată barbatul nimănui, nu am știut niciodata de nici o soție însărcinată. Pot declara cu mâna pe inimă că nu a fost intenția mea și nu am lăsat nici un copil pe drumuri. Nu am vrut să rănesc pe nimeni”

Ce spune despre Țiriac? A fost sau nu iubire între ei?

Întrebată despre zvonurile care arătau că ea ar fi avut o legătură mai intimă cu Țiriac, Ana a susținut că nu s-a petrecut nimic între ei, dar a avut numai cuvinte de laudă la adresa afaceristului, semn că îl apreciază mult.

„Ion Tiriac ar putea fi barbatul ideal. E barbatul ideal pentru foarte multe femei. Pentru ca este educat, manierat, are gusturi bune, are tot ceea ce trebuie. Comportamentul fata de o femeie cred ca este foarte frumos”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *