ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cu ce bărbat își ocupă timpul acum Anca Țurcașiu

Avatar

Publicat

pe

Ultimul an a fost dificil pentru toată lumea, dar unii au fost afectați peste măsură. Anca Țurcașiu face parte dintre cei care au traversat o perioadă extrem de grea, trecând printr-un divorț.

Anca Țurcașiu și George Cristian au hotărât să continue călătoria vieții pe drumuri diferite. După 20 de ani de căsnicie, singurul lucru care îi mai leagă este Radu, băiețelul lor. După ce a anunțat că divorțează de soțul ei, vedeta a dispărut o perioadă din atenția publicului. Ea a încercat să depășească momentul, să se vindece și să își pună ordine în viață și în gânduri.

Anca Țurcașiu s-a izolat o perioadă, departe de lumina reflectoarelor

Timpul petrecut în afara luminii reflectoarelor se pare că i-a priit. Anca Țurcașiu a reapărut cu un nou look, strălucind. Acum pare că vrea să se ocupe din nou de cariera sa. Joacă în piese de teatru și cântă unde e invitată. Acum cu muzica și teatrul au înghețat ambele activități din cauza noilor restricții. Dar vedeta nu se lasă.

În ultima postare de pe rețelele de socializare, pare că Anca pregătește câteva surprize pentru fanii săi. S-a pozat alături de un cântăreț celebru din România, însă între cei doi nu există o legătură amoroasă, ci una profesională. Vedeta vrea să se lanseze din nou în muzică.

Anca Țurcașiu pregătește un proiect alături de Ovi

Anca Țurcașiu s-a pozat alături de nimeni altul decât cunoscutul compozitor și interpret Ovi, fostul partener de la Eurovision al Paulei Seling. Cei doi se aflau în studio, semn clar că lucrează împreună la un proiect muzical. Fiind doi artiști cu o reputație extraordinară în industria muzicală, fanii lor s-au bucurat nespus în momentul în care au văzut imaginile. Vedeta nu a vrut să destăinuie prea multe, însă postarea de pe Instagram a fost suficientă pentru a-și anunța revenirea.

„Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten și o piesa nouă în curând. După mulți ani de repaus, o revenire sperăm noi în forță. Autorul textului rămâne secret. Aveți vreo idee cine ar fi?”, le-a scris cântăreața urmăritorilor săi.

Advertisement