ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Criteriul lui Becali când face transferuri la FCSB: ”Sunt ortodocși, îi iau…”

Avatar

Publicat

pe

Gigi Becali a anunțat ultimele transferuri pe care le pregătește la FCSB. Patronul vicecampioanei a dat detalii la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a schimbat din temelii strategia de transferuri de la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” nu vrea să mai aducă tineri fotbaliști români, ci vrea să transfere fotbaliști străini de valoare din Africa și America de Sud. Florin Vulturar, impresarul alături de care lucrează Gigi Becali, a dat detalii pe larg la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali anunță ultimele transferuri la FCSB. „Sunt ortodocși, dar nu zic mai multe”
Florin Vulturar și echipa sa de scouting formată din foști jucători vor merge în Africa pentru a aduce fotbaliști de valoare la FCSB. Gigi Becali a rămas plăcut surprins de Siyabonga Ngezana, sud-africanul descoperit de Florin Vulturar.

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Vulturar urmează să plece în Africa de Sud. Patronul vicecampioanei a mărturisit că urmează noi transferuri pe filiera Ngezana. „O să plece, să vedem. Nu pot să vă spun clar (n.r. când pleacă) pentru că am mai găsit ceva și de-asta.

Am găsit niște ortodocși. Îi aduc din Rusia (n.r. ironic). Parcă nu avem voie din Rusia. Mai aducem atunci niște ucraineini de la Volodimir Zelenski să ne învețe cum e.

Sunt ortodocși, atât pot să spun și sunt de culoare. Altă culoare decât albă. Dacă zic culoarea e discriminare”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Advertisement

Gigi Becali a trimis o echipă întreagă prin lume pentru jucători de valoare: „E mult mai ușor așa”
Florin Vulturar alături de echipa sa de scouting vor merge în Africa, cât și în anumite țări din America de Sud în căutarea de jucători cu valoare. În trecut, Gigi Becali a fost adeptul unei echipe pline de români.

Totuși, criza pe care o traversează fotbalul românesc, dar și ratarea titlului în ultimii opt ani l-au făcut pe Gigi Becali să se orienteze către fotbaliști străini. „Eu am patru băieți, acum probabil o să mai vină un fost jucător din Portugalia. Încercăm să facem o echipă bună din spate.

Într-adevăr, toate echipele trebuie să aibă scouting. Tu faci scouting-ul, dar ajungi tot la impresar și președinte de club. Noi avem mai bune relații cu impresarii, cu cluburile decât și-o face orice club. E mult mai ușor așa”, a spus Florin Vulturar, la FANATIK SUPERLIGA.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *