ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cristina Șișcanu a ajuns la depresie, din cauza eșecurilor profesionale. Ce a făcut Mădălin Ionescu

Avatar

Publicat

pe

Cristina Șișcanu a revenit în țară de la ”Survivor România”. ASta după ce colegii au propus-o spre eliminare, alături de Elena Ionescu și Asiana Peng. Soția lui Mădălin Ionescu a publicat pe Instagram un clip, în care a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană. A făcut referire la disputele avute de-a lungul show-ului.]

Cristina Șișcanu a ajuns la depresie, din cauza eșecurilor profesionale

Se pare că fosta concurentă de la ”Survivor România” nu și-a revenit, încă, după șocul eliminării din competiție. Atunci când a decis să facă acest pas, a mers la Survivor pentru a-şi depăşi limitele. Cristina Şişcanu a fost însă întotdeauna o luptătoare. Atunci când părea imposibil a reuşit să învingă depresia care o măcina de doi ani de zile şi îi răpise pofta de viaţă.
„Cea mai dificilă etapă pe care am trăit-o a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile.

Cristina Șișcanu a ajuns la depresie, din cauza eșecurilor profesionale. Ce a făcut Mădălin Ionescu

Totodată, mă bucur că am trăit-o, pentru că am învăţat foarte multe lucruri şi m-am schimbat eu ca persoană, în sensul bun, ca să pot să îmi trăiesc viaţa altfel. În momentul când a venit, eu eram o persoană care ardea din orice, mă consumam extrem de mult şi eram foarte pasională în orice lucru pe care îl făceam”.

Ce a făcut Mădălin Ionescu

Soțul Cristine, Mădălin Ionescu a fost primul care i-a luat apărarea după scandalurile în care soția sa a fost implicată pe perioada participării în competiția difuzată de Kanal D.
Soțul Cristine Șișcanu, se pare că a avut ceva de împărțit cu Tatiana, iubita lui Cezar Juratoni,dar și cu Augustin Viziru, care de altfel s-a retras și el, după o accidentare.

”Cristina este un om corect, care nu suportă șireticlurile. Ea este foarte aspră cu ea. Sunt câteva momente care au scăpat, caredacă ar fi apărut la TV se înțelegea altfel.

Advertisement

Mădălin a fost invitat în prima ediție FanArena.În cadrul emisiunii a vorbit în primă fază despre conflictul dintre Cristina Șișcanu, soția sa, și războinicul Andi. Prezentatorul este de părere că soția sa a fost percepută greșit de public, atrăgând antipatii, din cauza faptului că la TV au fost transmise doar frânturi din discuții.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *