ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cristina Pucean, dansatoarea maneliștilor, i-a înnebunit cu trupul ei pe jurații Românii au Talent. Imaginile fabuloase

Avatar

Publicat

pe

Cristina Pucean a făcut ravagi pe scena de la Românii au Talent. Dansatoarea maneliștilor a fost apariția cea mai neașteptată a ediției de azi, 28 februarie. Tânăra a surprins cu felul în care și-a început numărul.

Cristina Pucean, dansatoarea maneliștilor, la Românii au Talent

Cristina Pucean și-a încercat norocul la Românii au Talent. Deși mulți nu se așteptau să o regăsească pe scena talentelor, blondina a făcut tot ce a putut și și-a câștigat locul în etapa următoare. Aceasta a trecut peste toate barierele, peste preconcepții și semne de întrebare și și-a făcut loc mai departe în competiție. Aceasta are doar 24 de ani, dar se poate mândri cu o experiență de 10 ani în dans.

Mereu cu mama sa alături, la evenimente sau videoclipuri, reușește să-și mențină drumul curat într-o lume mai puțin plăcută pentru fetele tinere și nu numai. Din păcate, aceasta a avut parte de un eveniment tragic – nepotul ei a murit. Casa tinerei a luat foc în întregime în luna septembrie a anului trecut.

Cristina Pucean, apariția surpriză de la Românii au Talent

„Toată lume am-a mințit că e bine”

„Eu nu am dansat până de curând, după ce nepotul meu a murit m-am lăsat o perioadă. Vineri, pe 13 septembrie, am plecat în turneu în Germania. Nepoțelul meu m-a ajutat la bagaj, mi-a spus pa, a zâmbit ca și cum ar face-o pentru ultima oară, iar apoi s-a întâmplat tragedia.

Primul apel primit a fost de la cumnata mea. Îmi pare rău că am luat-o pe mama cu mine și că am plecat. Tot nu cred că a murit, cred că e aici. Mi s-a spus prima oară că a luat casa foc, mi-au spus la telefon că cel mic era în casă, apoi eu am început să sun pe rând toți prietenii apropiați. Nimeni nu mi-a spus de el că nu e bine, mi s-a spus că e stabilizat. Până am să ajung acasă am știut că e bine, când am ajuns am făcut un șoc. A fost un chin drumul, nu mai aveam pe cine să sun. Toată lumea m-a mințit că trăiește, ca să nu pățim noi ceva pe drum”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *