ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cove: “De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat”

Avatar

Publicat

pe

Simpaticul actor Gabriel Coveșeanu a lipsit de la emisiunea pe care o prezintă la PRO TV. “De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat”.

Gabriel Coveșeanu de la “Vorbește Lumea” nu a fost prezent la emisiune și a lăsat-o pe colega lui, Adela Popescu, să se descurce singură. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de 6-7 zile, abdomene, genoflexiuni…”, a spus Cove.

Cove: “De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat”

Simpaticul Cove de la “Vorbește Lumea” a lipsit de la muncă, în prima emisiune din anul 2021: are coronavirus.

Gabriel Coveșeanu (46 de ani) a anunțat chiar în cadrul emisiunii de luni, 4 ianuarie că a contactat virusul. Nu a putut participa la emisiunea “Vorbește Lumea” din platou, dar a intrat în direct alături de Adela Popescu care și ea a fost infectată în iunie, anul trecut.

Îndrăgitul prezentator a intrat în direct în emisiunea “Vorbește Lumea” și i-a povestit Adelei cum se simte și cum își petrece timpul în izolare. Cove a dezvăluit că s-a izolat de familie încă de la primele semne.

“Pe scurt, povestea e următoarea. Înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat a zis nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia și așa mai departe. Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare. Partea bună în toată povestea asta este că din fericire nu am avut nici un simptom grav, exceptând acel nas înfundat care a ținut vreo două trei zile și o ușoară tuse seacă. În rest nu am avut nici o altă problemă, nu m-a durut nimic”, a povestit Cove.
Cove a spus că vineri, 8 ianuarie, va reveni în platoul emisiunii, doar după ce testul COVID-19 va ieși negativ.

Advertisement

Cove se apucă de citit?

Cove a făcut haz de necaz. “De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de 6-7 zile, abdomene, genoflexiuni…”, a spus Cove.

Adela Popescu a plusat și a glumit pe seama lui Cove. “Micuțule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult, că te apucai și de citit”, i-a spus colega de platou.
Gabriel Coveşeanu prezintă show-ul „Vorbește lumea” de la PRO TV. Cunoscut mai degrabă după numele său de scenă: Cove, are o familie frumoasă și 2 băieței.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *