ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Coșmarul lui Paris Hilton. După zeci de ani a decis să vorbească

Paris Hilton a fost traumatizată în copilărie și nu a putut vorbi despre asta, cu nimeni, niciodată, până acum.

Avatar

Publicat

pe

Paris Hilton a fost traumatizată în copilărie și nu a putut vorbi despre asta, cu nimeni, niciodată, până acum.


E multimilionară, e frumoasă, are lumea la picioarele și toate poșetele pe care le dorește. Dar nu e simplu pentru ea. Multimilionara Paris Hilton vorbește despre traume de nedescris pe care le-a trăit în copilărie, într-un documentar care va fi lansat pe YouTube în luna septembrie.
„Ceva s-a întâmplat în copilăria mea și nu am vorbit cu nimeni despre asta. Nu am putut să vă spun, deoarece, de fiecare dată când încercam, eram pedepsită de ei. Încă am coșmaruri în legătura cu asta. Singurul lucru care mi-a menținut sănătatea psihică a fost să mă gândesc cine vreau să devin când voi scăpa de acolo”, s-a confesat Paris Hilton în documentarul This Is Paris, care va fi lansat la 14 septembrie pe YouTube.

Vedeta susține că nimeni nu știe cine e ea cu adevărat și cât de mult au afectat-o evenimentele ținute în secret absolut din trecutul. „Mereu am afișat această față fericită, de fațadă, viața perfectă”, mai spune Paris Hilton.


În documentarul la care se lucrează pe ultima sută de metri, mai apar mama lui Paris, Kathy, dar și sora tinerei,Nicky Hilton Rothschild. Potrivit Daily Mail, cele două sunt în stare de șoc. Ele au aflat drama prin care a trecut Paris Hilton și pe care a ținut-o toată viața ei ascunsă, abia acum.


Bogata Paris s-a îmbogățit și mai mult


În vârstă de 39 de ani, Paris Hilton este stră-strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul celebrului lanț hotelier Hilton. Averea ei se ridică la circa 300 de milioane de dolari. A moștenit o avere fabuloasă, care doar i-a asigurat un start de succes în afaceri. În prezent deține propriile linii vestimentare, branduri de cosmetice și parfumuri.
În clipul de promovare al filmului Paris Hilton este cu ochii în lacrimi, vorbind despre cum toată lumea are impresia că o cunoaște. „Nimeni nu știe cine sunt… Nici eu nu știu cine sunt câteodată. Nu am fost așa dintotdeauna. Sunt atât de obișnuită să joc un rol încât e greu pentru mine să fiu normală”, spune vedeta.


Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Paris Hilton a spus și cum se simte față de faptul că va dezvălui totul. „Sunt entuziasmată, dar am și emoții foarte mari, dat fiind care sunt subiectele pe care le-am abordat în acest film.

Advertisement


Sigur că sunt obișnuită să mă aflu în fața camerei, dar am fost dintotdeauna o persoană foarte timidă, așa că mi-a plăcut să inventez acest personaj pe care să-l joc. Să fiu cu adevărat eu însămi a fost o experiență total diferită, dar aproape terapeutică și am învățat foarte multe despre mine. Nu aveam idee de ce sunt în felul în care sunt, dar acum mă înțeleg mult mai bine”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *