ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Coșmar pentru o femeie care a fost în vacanță în Egipt. Cum a rămas fără o mână: “S-a întâmplat în câteva secunde”

Avatar

Publicat

pe

Coșmar pentru o femeie care a fost în vacanță în Egipt. Femeia a rămas fără o mână! Cum s-a întâmplat tragedia.

Coșmar pentru o femeie care a fost în vacanță în Egipt. A rămas fără o mână

Femeia care a mers în vacanță în Egipt a rămas fără o mână după ce a fost mușcată de un rechin. Femeia se plimba liniștită în apă, crezând că este în siguranță.

La un moment dat a văzut ceva în apă dar a stat liniștită crezând că este doar un ton. În realitate, era vorba de un rechin ce a atacat-o.

Incidentul a avut loc pe Laguna Beach, Dahab, în Egipt. În urma atacului, femeia a rămas fără mâna stângă. Ea a rămas în apă în stare de șoc și inconștientă, fiind ulterior salvată.

Turista mușcată de rechin a fost apoi dusă la spital de urgență, iar starea ei este acum stabilă. Doar că femeia va trebui să învețe cum să trăiască de acum fără o mână.

Un tânăr a murit mâncat de rechin tot în Egipt

Acest incident tragic în apropierea plajei vine după moartea tragică a unui tânăr rus de 23 de ani. El a fost atacat cu brutalitate de un rechin tigru, într-o altă stațiune balneară egipteană, în largul coastei Hurghada.

Advertisement

Oamenii de pe plajă au privit neputincioși cum tânărul este prins și mușcat, lăsând o baltă de sânge în apă. Mai dramatic este că tatăl tânărului a fost de față la scenele dramatice.

Conform unor filmări, acesta ar fi fost auzit strigându-l pe tatăl său după ajutor, din apă.

“Fiul meu a fost atacat de un rechin, totul s-a întâmplat în câteva secunde. Ce fel de ajutor să putem da? Acest măcel s-a întâmplat în 20 de secunde, a fost pur și simplu târât sub apă”, a spus bărbatul care și-a pierdut fiul.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *