ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Copilul care fuma 40 de țigări pe zi, total schimbat. Astăzi are 12 ani și abia îl mai recunoști

Fumatul a devenit un viciu împărtășit deja de o cifră mare de oameni din întreaga lumea.

Avatar

Publicat

pe

Fumatul a devenit un viciu împărtășit deja de o cifră mare de oameni din întreaga lumea. Cazul care șochează și acum este cel al unui copil care fuma 40 de țigări zilnic. Ce s-a întâmplat cu acesta și cum arată la 12 ani?


Copilul care fuma 40 de țigări pe zi s-a schimbat total


În urmă cu 10 ani șoca pe toată lumea, iar acum a ajuns să fie de nerecunoscut. Ardi Razal fuma 40 de țigări pe zi la doar 2 ani și a ajuns o senzație pe internet, după ce imaginile cu el s-au viralizat. Micuțul dependent de nicotină a ajuns la vârsta de 12 ani, deși mulți nu-i prevesteau un viitor. Băiețelul a reușit să reziste în fața dependenței cu care se luptă mulți oameni maturi în zilele de azi și și-a schimbat total viața.


Ardi a trecut de la dependența de nicotină la o alta


Ardi a reușit să se lase la fumat, cu ajutorul familiei și a guvernuui indonezian. Autoritățile s-au sesizat după ce și alți copii au luat exemplul lui ca fiind unul bun. „Când s-a lăsat de țigări, la început, Ardi avea diverse toane. Acum nici nu vrea să le mai vadă (n.r. țigări)”, spune mama lui Ardi, conform opposingviews.ro.


Acesta a fost dominat de o altă dependență


Din păcate, dependența pentru mâncare a venit la scurt timp după ce s-a lăsat de fumat. Micuțul a început să mănânce mâncare nesănătoasă și să ajungă într-un stadiu de disperare atunci când mai dorea porții în plus încât atunci când nu i se dădeau se dădea cu capul de pereți. La 5 ani, la diferență de 1 an după ce nu a mai fumat, a ajuns să cântărească mult peste limita normală. Familia a luat atunci atitudine și l-a dus la un nutriționist. După ani de dietă, Ardi a reușit să ajungă la o greutate în parametri normali.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *