ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Copiii lui Julio Iglesias și ce face fiecare dintre ei acum

Julio Iglesias s-a născut pe data de 23 septembrie 1943, la Madrid, capitala Spaniei, iar astăzi împlinește frumoasa vârstă de 77 de ani.

Avatar

Publicat

pe


Julio Iglesias s-a născut pe data de 23 septembrie 1943, la Madrid, capitala Spaniei, iar astăzi împlinește frumoasa vârstă de 77 de ani. Este un cântăreț de origine spaniolă. A vândut cele mai multe albume din istorie, ca artist latin. Sony ia conferit în decembrie 2011, două premii deoarece se numără printre artiștii cu cele mai numeroase vânzări din istorie.

Câți sunt la număr și ce fac copii lui Julio Iglesias

Julio Iglesias este fiul Dr. Iglesias Puga și al Mariei del Rosario. Aceștia au avut grijă ca fiul lor să studieze la Universitatea Complutense din Madrid, Dreptul.

Din cauza unui accident de mașină care l-a paralizat pentru o vreme, acesta nu a reușit să își termine studiile. Atunci a realizat că dacă se închide în lumea muzicii, este cea mai bună metodă prin care își poate canaliza durerea fizică și morală.

Cariera lui Julio Iglesias

Medicul care îl îngrijea pe când era internat n spital, i-a oferit o chitară. Astfel a început fulminanta carieră a lui Julio Iglesias, care s-a întins pe o perioadă de 40 de ani.

A avut numeroase albume care au fost răsplătite cu aur, platină și nu multe distincții, unele dintre ele fiind unice în lume. Primul album al artistului se numește La Vida Sigue Igual, lansat în anul 1969, iar cel mai recent „Julio Iglesias 1”, lansat în anul 2011.

Viața de familie a lui Julio Iglesias

Julio Iglesias s-a căsătorit pentru prima dată cu Isabel Preysler Arrastria, în anul 1971 și au avut împreună 3 copii ultimii doi alegând să calce pe urmele tatălui lor:

Advertisement

•în 1971 s-a născut fiica acestora „Chabeli” Marĺa Isabel, fiind primul copil

• cel de-al doilea a fost băiat, Julio Iglesias Jr., care s-a născut în anul 1973, la do ani diferență de fiica acestora

• Enrique Iglesias s-a născut în 1975, fiind mezinul familiei.

A doua căsătorie a lui Julio Iglesias

Julio Iglesias s-a mai căsătorit o dată, fiind pentru a doua oară, de data aceasta cu Miranda Johanna Maria Rijnsburger. Aceasta are în prezent 54 de ani și s-a născut în Olanda. Cei doi au avut împreună 5 copii, fiind împreună de aproape trei decenii. Cel mai mic dintre ei născându-se în anul 2007. Aceștia sunt:

• Miguel Alejandro Iglesias născut pe data de 7 septembrie 1997

• Rodrigo Iglesias născut pe data de 3 aprilie 1999

• Cristina și sora ei geamănă Victoria Iglesias născute pe data de 1 mai 2001

Advertisement

• Javier Sanchez-Santos născut în 2007.

Câți are și ce fac acum copiii lui Julio Iglesias.

”L-am văzut înconjurat de femei și m-am gândit că probabil una dintre ele era soția lui. S-a apropiat de mine și mi-a propus să mă duc să-l aud cântând în acea seară. Am stat puțin pe gânduri și apoi am acceptat”, a povestit partenera de viață a lui Julio Iglesias, conform libertatea.ro.

Începuturile relației dintre Julio Iglesias și actuala lui soție

Pe vremea când s-au cunoscut cei doi, Julio Iglesias avea 47 de ani, iar soția lui, Miranda, 25. El ia propus să îl însoțească în concertul pe care urma să îl aibă în Kuala Lumpur, Singapore și Tokyo, ea acceptând propunerea. Cei doi locuiesc împreună din 1991, dar s-au căsătorit 18 ani mai târziu.

După cum a dezvăluit chiar Miranda Rijnsburger, aceasta are o relație foarte bună cu ceilalți copii pe care Julio Iglesias îi are din prima căsătorie, cea cu Isabel Preysler.
„Am o relație bună cu ei. Și mă bucură că și copiii noștri au o relație bună cu frații lor”, a declarat actuala soție a lui Julio Iglesias.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *