ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Copiii lui Florin Salam, AMENINŢAŢI cu MOARTEA

Viaţa manelistului s-a transformat într-un coşmar fără sfârşit.

Avatar

Publicat

pe

Viaţa manelistului s-a transformat într-un coşmar fără sfârşit. Apropiaţii lui Florin Salam au dezvăluit, pentru „ring”, că artistul a primit noi ameninţări cu moartea nu doar la adresa lui, ci şi a copiilor săi, ceea ce l-a determinat să plece urgent din ţară împreună cu Betty (13 ani) şi Daniel (9 ani).

Surse din anturajul interpretului de manele susţin că, de când a fost audiat de procurorii DIICOT în dosarul „Droguri pentru manelişti”, Florin Salam nu-şi mai găseşte liniştea. El a recunoscut că a consumat stupefiante şi riscă o pedeapsă între doi şi cinci ani de închisoare pentru deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. „Florin Salam are mai multe concerte în străinătate, dar asta nu îl ajută în această perioadă deoarece se teme pentru siguranţa familiei sale”, ne-au mărturisit apropiaţii artistului.

Ştie că are telefonul ascultat

De când a realizat că este supravegheat de autorităţi şi că ar putea avea telefonul pus sub urmărire, artistul evită să-şi mai sune prietenii sau să le mai răspundă. În schimb, Florin Salam preferă să comunice prin mesaje, informaţii care pot fi însă interceptate la fel de uşor ca o convorbire. Un alt motiv pentru care se fereşte de telefon ar putea fi şi teama de alte veşti rele. „A primit deja mai multe ameninţări cu moartea şi de această dată a fost vorba şi despre copii, de asta a revenit în ţară, i-a luat pe Betty şi pe Daniel şi a plecat din nou în străinătate. În România nu se simte în siguranţă”, ne-au dezvăluit apropiaţii lui Salam.

Audierea maneliştilor continuă

Procurorii DIICOT l-au audiat, săptămâna trecută, şi pe Adrian Minune, naşul copiilor lui Florin Salam, alături de alţi interpreţi de manele, iar lista rămâne deschisă. Deşi Adi Minune a declarat că e nevinovat şi că a fost audiat în calitate de martor, surse judiciare susţin că artistului i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile.

„Tata voia să se autodistrugă. Într-o zi i-am spus să se potolească şi să meargă mai departe, pentru noi, pentru el. (…) Am cel mai bun tată din lume şi, dacă s-ar putea clona, lumea ar fi mai bună!” – BETTY SALAM

„Recunosc, m-am drogat. Poate un an, un an şi jumătate, poate doi. Nu-mi mai amintesc. Am consumat droguri, am jucat la cazinou, am făcut nişte greşeli.” – FLORIN SALAM

Advertisement

Contactat de „ring”, Florin Salam a preferat să nu facă niciun comentariu.

23 noiembrie e ziua în care Florin Salam va concerta în Frankfurt, la Salin Event Palace.

https://ziarulring.ro/stiri/monden/224150/Copiii-lui-Florin-Salam-AMENINTATI-cu-MOARTEA

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *