ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Concurent la „Vocea României”, CERCETAT de POLIŢIE pentru două TÂLHĂRII!

Unul dintre concurenţii din echipa lui Smiley de la „Vocea României” este cercetat de poliţie în două dosare pentru tâlhărie.

Avatar

Publicat

pe

Unul dintre concurenţii din echipa lui Smiley de la „Vocea României” este cercetat de poliţie în două dosare pentru tâlhărie. În plus, mai mulţi colegi şi prieteni îl acuză pe acesta că nu se poate abţine să nu fure. Unul dintre cei mai talentați cântăreţi de la „Vocea României” a avut mari probleme cu legea.

Reporterii „ring” au aflat detalii incredibile depsre George Cristian Secioreanu, în vârstă de 22 de ani, originar din Tulcea, care a fost cercetat în două dosare penale. Surse din cadrul poliției ne-au mărturisit că tânărul a fost acuzat, anul acesta, de două tâlhării. Prins după patru zile de la prima faptă Conform surselor noastre, primul incident a început în Club A din centrul Capitalei.

„Victima a intrat în discuție cu el şi apoi au plecat amândoi la baia din club. Acolo el (n.r. George) i-a cerut telefonul să sune pe cinva şi nu a dorit să îl mai returneze. Până la urma posesorul l-a luat înapoi. Victima a plecat din club şi a fost urmărită de acelaşi individ. Când au ajuns pe bulevardul I.C. Brătianu i-a smuls telefonul din mână şi dus a fost„, ne-au mărturisit sursele.

Mai mult, timp de patru zile, dosarul de tâlhărie a fost catalogat ca fiind unul cu „autor necunoscut”. În cele din urmă, poliţiştii l-au prins şi l-au dus în faţa instanţei unde au prezentat fapta şi au cerut arestarea preventivă a „vedetei” timp de 29 de zile. Judecătorul a respins atunci reţinerea.

„Acesta nu a fost singurul dosar. Mai târziu pe numele lui s-a mai întocmit un dosar penal, tot pentru tâlhărie, dar la o altă secţie”, au declarat sursele. Prietenii cred că e cleptoman Surse din anturajul tânărului ne-au povestit despre o boală pe care Secioreanu ar avea-o, şi anume cleptomania.

„El are boala asta de mult, îi e greu să recunoască, dar nu se poate abţine să nu fure. A fost dat afară din căminul de la Conservator pentru că a furat şi de acolo. Are interdicţie în Mojo, cafeneaua din Centrul Istoric unde se face karaoke, pentru că nu-şi plătea consumaţia şi pleca pe furiş”, a povestit, pentru „ring”, un prieten al lui George.

Advertisement

Alt prieten, coleg la „Vocea României”, a adăugat: „Pe lângă datoriile pe care le avea la fosta iubită, care obişnuia să-i achite şi consumaţia în oraş, într-o seară, la karaoke, i-a furat banii şi telefonul, pe care am auzit că i le-a înapoiat ulterior. Unui alt prieten, care l-a primit să locuiască în casa lui pentru că nu-şi permitea o chirie, i-a furat hainele, o geantă scumpă şi o boxă, apoi a dispărut. Toţi ştiam că fură, dar ne așteptam să nu o facă şi cu prietenii”.

Confirmă existenţa celor două dosare penale Contactat de reporterii „ring”, concurentul de la „Vocea României” a infirmat acuzaţiile „prietenilor”, dar ne-a confirmat existenţa celor două dosare penale.

„Da, dar nu pot să vă dau prea multe detalii şi nici nu ştiu dacă e indicat”, ne-a declarat Cristian George Secioreanu.

Smiley: „Pe mine nu m-a furat”

Surprins de cele auzite, Smiley, antrenorul lui George de la „Vocea României”, a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde, dar ne-a mărturisit că nu ştie absolut nimic.

„Nu ştiu, n-am auzit nimic. Pe mine nu m-a furat. De cine e vorba? De George? O să îl întreb… Pe mine mă interesează mai puţin detaliile astea, mă interesează performanţa şi parcursul lor ca artişti”, susţine artistul.

Referitor la cazul „Secioreanu”, oficialii ProTV ne-au precizat: „Nu ne interesează aceste informaţii, nu facem dosare concurenţilor de la «Vocea României». În această competiţie contează doar vocea, nu ce a făcut fiecare în viaţa personală”.

Advertisement

„Nu, eu nu fur! Nu este adevărat! Nu ştiu despre ce este vorba.” GEORGE CRISTIAN SECIOREANU  

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *