ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

COLUMBEANU, din SPITAL, cu ultimele puteri: „Nu mi-e frică de MOARTE”

De pe patul de spital, tatăl omului de afaceri Irinel Columbeanu ne-a mărturisit că trăieşte clipe de coşmar şi că nu îl interesează diagnosticul pentru că oricum, nu se teme de moarte.

Avatar

Publicat

pe

De pe patul de spital, tatăl omului de afaceri Irinel Columbeanu ne-a mărturisit că trăieşte clipe de coşmar şi că nu îl interesează diagnosticul pentru că oricum, nu se teme de moarte.

Ion Columbeanu, fost secretar de stat, are 88 de ani, iar problemele de sănătate nu mai stau departe de el. De două zile, octogenarul zace pe patul de spital, unde a ajuns după ce a răcit zdravăn. Contactat de „ring”, în loc de salut, Ion Columbeanu ne-a răspuns scurt: „Sunt bolnav”. Deşi e foarte slăbit şi abia rosteşte câteva cuvinte, e credincios, optimist şi nu se teme de ceea ce poate urma după această întâmplare neplăcută. „Nu mi-e frică de moarte pentru că sunt copilul lui Dumnezeu. Trebuie să-i sărutăm mâinile şi picioarele, toţi de pe planeta Pământ, pentru cât a suferit Iisus după ce l-am crucificat”, a rostit, cu greu, Ion Columbeanu.

„Un adevărat staff are grijă de mine aici”
Dacă pe mulţi bătrâni ajunşi pe un pat de spital nu îi mai caută nimeni, Ion Columbeanu este cât se poate de bine îngrijit atât de fiul lui, cât şi de personalul Spitalului Elias. „Un adevărat staff are grijă de mine aici. În principal fiul meu, Irinel, se interesează de mine, vine mereu să mă vadă. M-a încurajat când a văzut că trebuie să vin la spital. A fost mereu alături de mine. E foarte înţelegător. În plus, o întreagă echipă de la Elias se ocupă de mine”, ne-a mai spus Ion Columbeanu.

Medicii nu i-au spus diagnosticul
Cu toate că e internat de două zile, Columbeanu senior nu a aflat care e exact diagnosticul lui, dar nici nu se îngrijorează prea tare din cauza asta. „Nu prea vor să-mi spună medicii multe despre starea mea de sănătate. Nu mi-e teamă că ar putea să se întâmple ceva mai grav. Dacă mă fac bine, urmează să-mi mai fac planuri dacă mă mut la fiul meu sau nu”, a mai spus tatăl afaceristului.

„Am răcit foarte tare. Dar ce mai contează acum? Stau internat la spital şi fac tratament.”, ION COLUMBEANU
„Cei de la Spitalul Elias mă îngrijesc foarte bine, sunt tare mulţumit.”, ION COLUMBEANU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *